Love Island Suomi Sara Temptation Island Suomi Joona

Tosi-tv-tähtien yllätysromanssi: Love Island -Saran ja Temptation Islandista tutun "Sormi-Joonan" rakkaus roihuaa!

Uutiset | 10.02.2021 18:32

Love Island Suomi -tosi-tv-sarjan 1. tuotantokaudelta tuttu Sara ja Temptation Island Suomen 6. tuotantokaudelta tuttu Joona paljastivat suhteensa sosiaalisessa mediassa. 

Sara julkaisi TikTok-tilillään videon, jossa hän paljastaa Joonan ottaneen häneen ensin yhteyttä Instagramissa.

Kun päätit antaa Instagramissa yksityisviesteihin luikerrelleelle miehelle mahdollisuuden, Sara kirjoitti videoon vapaasti suomennettuna. 

Seuraavaksi videolla nähdään Joona, joka istuskelee samassa asunnossa Saran kanssa. 

Myös Joona julkaisi Instagram-videotarinassaan kuvakaappauksen Saran ja hänen yksityisviesteistä. 

- Ja näin se tarina alkoi. Jos joku joskus tarvii vinkkejä DM slaidailuun. Älä kysy multa... En ymmärrä miten tollasella viestillä voi saavuttaa mitään... Sama asia ku lähtis kalastaa virvelillä jos ei oo siimaa, Joona kirjoitti kuvaan.

Kuvakaappaus siis paljastaa, miten parin suhde sai alkunsa. 

- Criippailen ny sun dm, mutta herranjumala kui hyvännäköinen olet, Joona viestitteli ensimmäisenä Saralle. 

- Haha, no kiitos, Sara vastasi miehelle.

Sara ja Joona jatkoivat kuvakaappauksen perusteella viestittelyä vielä Joonan herrasmiesmäisen kommentin jälkeen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Vaanola (@saravaanola)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐯 (@joonarihkola)

Love Island -kaunotar

Jokereiden jäätyttönäkin tunnettu Sara nähtiin Love Island Suomen ensimmäisellä tuotantokaudella. Sara saapui ohjelmaan kesken kauden ohjelman 27. jaksossa. 

- Olen ammatiltani liikuntaneuvoja ja personal trainer, Sara kertoi itsestään Love Islandin esittelyvideollaan. 

- Tarvitsen rinnalleni miehen, joka on yhtä menevä kuin minä ja joka ei jarruta minua. Mun parhaat puolet ovat rehellisyys ja luotettavuus, ainakin ystävien välisissä suhteissa. En ole ehkä aina ollut ihan luotettava tyttöystävä, mutta "I'm working on it", Sara totesi esittelyvideolla nauraen. 

Lue myös: Love Island Suomeen Jokereiden jäätyttö – tatuoitu kaunotar pelaa myös itse kiekkoa: ”Haluan olla kaikessa oikeassa”

Saran matka Love Islandilla päättyi nopeasti, kun hänet lähetettiin kotiin parinsa Paulin kanssa ohjelman 29. jaksossa. Kaunotar oli siis mukana kahdessa jaksossa. 

Sara

Viettelysten saaren komistus 

Joona puolestaan vietteli varattuja naisia Temptation Island suomen 6. kaudella. Mies sai saarella lempinimen "Sormi-Joona". 

Jos mä saan hänet tulemaan paikalle yhdellä sormella, niin miettikää mitä mä saan aikaan kahdella, Joonan iskurepliikki kuului ohjelmassa.

Lue myös: Temptation Island Suomesssa käsittämättömän ronskeja seksivaatimuksia ja tunnustuksia: "Mun p***u maistuu parhaimmalta ikinä"

Joona harrasti saarella seksiä varatun Marin kanssa. Parin seksileikit jatkuivat saarella pitkään, ja heidän oli tarkoitus lähteä 24 tuntia kestäville unelmatreffeille yhdessä. Joona ei päässytkään osallistumaan unelmatreffeille, joten Mari joutui valitsemaan toisen sinkkumiehen. 

Lue myös: Mari lankesi Temptation Island Suomen punapäähän - karu tunnustus iltanuotiolla: "Meikäläisen kaks sormee pääs ekaa kertaa vauhtiin"

TIS-Joona
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Sub, Lars Johnson, Instagram,
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!