fbqLove Island-Jennin mysteerimieheksi paljastui toinen tosi-tv-naama – BB-Eetu tunnistautui seuralaiseksi: "Moni on sanonut meille, että sovitaan tosi hyvin yhteen!" | Seiska
Uutiset
16.06.2020 21:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Seiskan lukija, Instagram
Bb-EEtu ja LI-Jenni
Love Island-Jennin mysteerimieheksi paljastui toinen tosi-tv-naama – BB-Eetu tunnistautui seuralaiseksi: "Moni on sanonut meille, että sovitaan tosi hyvin yhteen!"
Uutiset
16.06.2020 21:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Seiskan lukija, Instagram

Kerroimme eilen kuinka Love Island -tosi-tv-sarjasta tuttu Jenni Puhakka oli mysteerimiehen kanssa Helsingissä hotellissa. Nyt paljastui tämän salaperäisen seuralaisen henkilöllisyys, kun Big Brother sarjasta tunnettu Eetu Karhunen jakoi Seiskan uutisen omassa sosiaalisessa mediassaan. 

Lue lisää: Love Island-Jenni löysi rinnallensa uuden rakkaan: vietti yhteisen hotelliyön mysteerimiehen kanssa kuvat! 

Hupia kerrakseen

Reality-kasvo huvittui hänestä käytetystä ”mysteerimies” -tittelistä sen verran, että jakoi Instagram-tarinoissaan kuvakaappauksen uutisestamme nauruhymiöiden saattelemana. 

- Meitsi on mysteerimies, Eetu paljastaa. 

Epi lempinimiellä kulkeva hurmuri myöntääkin seiskalle seurustelevansa Jennin kanssa mutta ei paljasta, miten pitkäaikaisesta suhteesta on kyse. Pariskunta oli tavannut toisensa yhteisen ystävän kautta. 

- Kävin kaverin kanssa syömässä ja se sanoi, että meillä on töissä yks Jenni ja te nyt meette treffeille, Epi kertoo. 

Treffien jälkeen he ovat miehen mukaan olleet joka yö yhdessä. Eetu kuulostaa puhelimessa hyvin onnelliselta, kun hän pääsee puhumaan Jennistä hieman lisää. 

- Jenni on niin rempseä luonne. Moni on sanonut meille, että sovitaan tosi hyvin yhteen ja me ollaan samaa mieltä. 

Jennin luonne onkin se mitä Eetu kaunottaressa eniten arvostaa, vaikka vaaleaverikön valloittava hymykin miellyttää kovasti. 

- Jenni ei ihan pienestä hätkähdä. Parasta on kun hänen seurassa saa olla täysin oma itsensä. Se on oikein mukavaa, kun ei tarvitse esittää mitään, Epi hehkuttaa. 

Yhdessäolo pariskunnalla jatkuu tulevaisuudessakin, koska he ovat menossa juhannuksen viettoon mökille toistensa kanssa.  Mökillä heidän on tarkoitus nähdä Jennin äitiä yhteisien ystäviensä lisäksi. Eetulla ei ole kuitenkaan mielestään mitään hätää, koska on jo tavannut Jennin vanhemmat. Samalla kerralla, kun olivat hotellissa yötä ja Seiskan lukija nappasi heistä kuvan.

- Olimme siellä Helsingissä tapaamassa Jennin vanhempia. Tulikaste tuli hoidettua silloin ja tuli hyväksyntä, Eetu totaa. 

Kuvakaappaus EpiKarhusen InstaStroysta
Kuvakaappaus Eetu "Epi" Karuhsen Instagram-tarinoista. 
Lukijan kuva
Lukijan ottama kuva ilman sydäntä Eetun naamalla. 

Tunnetaan 

Eetu Karhunen muistetaan parhaiten ajastaan Big Brother -talosta vuonna 2010. Tuolloin hän sijoittui tosi-tv-kisassa neljännelle sijalle. Miehen taival julkisuudessa ei kuitenkaan jäänyt siihen, koska on ollut mallina mainoksissa. Epi nähtiin myös Mr. Finland -kisan finaalissa vuonna 2011. Moneen vuoteen hän ei ole hirveästi julkisuuden valokeilassa aikaansa viettänyt. 

Alla olevista kuvista voi helposti huomata, miten könsikäs on muuttunut lähes kymmenessä vuodessa.

Eetu karhunen cuonan 2011
Eetu Karhunen vuonna 2011 Mr. Finand -kilpailun osallistujana.