Love Island Suomi

Etsitkö elämäsi rakkautta? Love Island Suomi tekee paluun - haku käynnistyi!

Telkkari | 17.03.2021 21:01

Suursuosittu Love Island Suomi palaa ruutuihin syksyllä. Uusi kausi näytetään MTV:n kanavilla ja alustoilla, ja haku ohjelmaan on auki nyt. Ohjelmassa joukko komeita ja kauniita sinkkuja saapuu hulppeaan villaan elämänsä parhaan loman perässä.

Lue myös: Kuumat Love Island -sinkut villiintyivät Helsingin yössä: juhlajuomat maistuivat – katso kuva

- Koronapandemia sekoitti viime vuonna pakan myös Love Island Suomen kolmannen tuotantokauden kohdalla, ja uutta kautta on jouduttu odottamaan ekstravuosi. Ohjelman uutta tulemista odottavat meidän ja työryhmän lisäksi lukuisat fanit, ja on ihanaa päästä tekemään tätä upeaa ohjelmaa erityisesti heidän vuokseen, kertoo ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen Maikkarilta.

Tuleva kausi tehdään luonnollisesti koronatilanne huomioiden ja kaikkien tuotantoon osallistuvien turvallisuus edellä. Tänään käynnistyneessä hakuvaiheessakin huomioidaan tarkoin vallitseva koronatilanne. Hakijoiden haastattelut järjestetään niin, että koronaturvallisuus on etusijalla.

Lue myös: Yllätyspari! Love Island Suomen tyrmäävä peppukaunotar Meri rakastui samassa ohjelmassa hurmanneeseen Arttuun - romanttinen videopaljastus somessa!

- Kansainvälisiä Love Island –tuotantoja on tehty onnistuneesti koronavuoden aikana. Niistä, sekä tietysti lukuisista meidän kotimaisista ohjelmatuotannoista otetaan kaikki mahdolliset opit käyttöön, jotta Love Island Suomen tekoon päästään tänä syksynä turvallisin mielin.

Tulevalle kaudelle luvataan samoja elementtejä, joihin Love Island Suomen aiempien kausien katsojat ihastuivat: hauskanpitoa, rehellisiä tunteita, herkkiä hetkiä ja avoimia keskusteluja.

- Rakkauden saaren seikkailut ovat osallistujille myös paljon kaivattu irtiotto raskaasta koronavuodesta peleineen, bileineen, ystävystymisineen ja toivottavasti myös onnekkaimmille mahdollisuus ihastumiseen ja rakastumiseen.

Alun perin Britanniasta lähtöisin oleva ohjelmaformaatti on levinnyt ilmiöksi ympäri maailman. Tänä vuonna sarjaa tehdään 13 eri maassa.

Lue myös: Tosi-tv-tähtien yllätysromanssi: Love Island -Saran ja Temptation Islandista tutun "Sormi-Joonan" rakkaus roihuaa!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!