fbq
Marko Anttila.

Löikö Mörkö sittenkään sisään? Tätä mieltä Marko Anttila on oikeasti älyttömästä MM-kisabiisistään

Suomen kansa oli revetä liitoksistaan keväällä 2019, kun Suomi voitti Bratislavassa jääkiekkohistoriansa kolmannen maailmanmestaruuden.

Videolla Marko Anttila Seiskan MM-lätkähaastattelussa:

Kultaan päättyneissä kisoissa ilo oli ylimmillään jo 23. toukokuuta pelatussa puolivälierätrillerissä, kun Leijonat löylytti Ruotsin. Tuolloin ratkaisun niittasi jatkoajalla Sakari Manninen, mutta älämölö oli melkoinen jo aiemmin samaisen ottelun 3. erässä, kun Marko Anttila väänsi väkisin 4–4-tasoituksen svedujen verkkoon.

Ruotsin tappaja pääsee irti! Tre Kronor uhoaa hiljentävänsä Nokia-areenan – mutta Suomella on 170-senttinen salainen ase, jota hehkutetaan hämmentävän vähän

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sillä hetkellä ottelua selostanut Antero Mertaranta huudahti niin, että kitarisat tärisivät: " Löikö Mörkö sisään? Löikö Mörkö sisään? Löikö Mörkö sisään?"

Muutama päivä myöhemmin ilmestyi kappale, joka samplattiin suoraan Mertarannan infernaalista huutoa. Syntyi hillitön hitti, joka räjäytti soittolistat: Löikö Mörkö sisään? (feat. Antero Mertaranta).

– Muistan hyvin tilanteen, kun kuulin kappaleen ensimmäisen kerran. Joku pelaajista sen kaivoi silloin esille. Olihan se aikamoinen hämmennys, Mörkö-Marko muistelee Seiskalle.

Nyt loppuu leikki! Marko ”Mörkö” Anttila täräyttää suorat sanat Seiskalle - hyökkää äärimmäisen nälkäisenä MM-kultajahtiin: ”Se on ollut iso unelma”

Marko Anttila painoi keväällä 2019 Lempäälän ja koko Suomen sekaisin.
Marko Anttila painoi keväällä 2019 Lempäälän ja koko Suomen sekaisin. Suomi voitti MM-kultaa.

Alle minuutin mittainen pumppausbiisi on kerännyt poskettoman määrän kuuntelukertoja. Kappaleen ilmestymisestä on kulunut jo kolme vuotta, mutta kas kummaa: MM-kotikisojen huumassa Mörkö kurkkii taas soittolistoille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Leijonien johto jyrähti: mikseivät nämä suomalaissankarit pelaa jo NHL:ssä? – ”Se meitä on suoraan sanottuna ihmetyttänyt”

Melkoinen korvamato teki myös Markosta Mörön. Hänellä on ollut tosin lempinimiä ennenkin. Kiekkopiireissä Markoa on kutsuttu jo vuosikausia Stretsiksi, ei Möröksi. Joko Mörkö-jumputus on alkanut tulla korvista ulos?

Nyt huudetaan! Keväällä 2019 Mörkö-huuma pyyhkäisi Suomen yli.
Nyt huudetaan! Keväällä 2019 Mörkö-huuma pyyhkäisi Suomen yli.

– Jos ihmisille tulee siitä hyvä mieli, niin ei siitä voi kauheasti ärsyyntyä, Marko muotoilee.

Marko Anttila sanoo olevansa musiikin suhteen kaikkiruokainen. 203-senttinen Lempäälän jätti lyö luureihin toisaalta nopeatempoista jytkettä mutta myös rauhallisempaa rallatusta.

– Itse kuuntelen jumputusta silloin kun pitää olla aktiivinen, mutta kun pitää rauhoittua, laitetaan Juha Tapiota soimaan.

Tiesitkö? Suomalaispelaajaa törkeästi niitannut virnuileva jenkkihyökkääjä on tuomittu rikollinen – pahoinpiteli tyttöystävänsä ja tuomittiin ehdolliseen vankeuteen!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lyökö Mörkö myös tänä keväänä sisään?

Marko Anttila muistelee kolmen vuoden takaista kultahuumaa hymyissä suin. Tähtäimessä on taas MM-kulta.
Marko Anttila muistelee kolmen vuoden takaista Mörkö-huumaa hymyissä suin. Tähtäimessä on taas MM-kulta.

– Toivottavasti se alkaisi soida taas, sillä se tietää yleensä hyviä asioita! Kaikki kisabiisit ovat kivoja rallatuksia. Tärkeintä on saada yleisö tykkäämään ja tanssimaan, Mörkö myhäilee Seiskalle.

Lätkän MM-kotisikojen puolivälierätrilleri Suomi – Slovakia torstaina kello 20.20.