fbq
Kotimaa
06.12.2021 09:15
Teksti: Panu Hörkkö ja Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan lukija
Sanna Marin
Lisäpaljastus pääministerin kohuillasta: koronalle altistunut Sanna Marin tanssi villisti yökerhossa Corona-pullo kädessä!
Kotimaa
06.12.2021 09:15
Teksti: Panu Hörkkö ja Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan lukija

Seiska uutisoi sunnuntaina (5.12.), että pääministeri Sanna Marin on tehnyt paluun yöelämään. Samana iltana Seiska paljasti, että juhliminen oli tapahtunut korona-altistuneena. 

Seiskan uutistyön myötä ryöpsähti käyntiin valtakunnallinen, lähes koko mediakentän huomioima kohu.

Lue lisää: Bile-Sanna iski taas! Pääministeri Marin lipitti kaljaa, napsutteli sormiaan baarimikolle ja tanssi villisti Helsingin yössä - juhlat jatkuivat aamuun asti: salakuvat!

Lue lisää: Sanna Marin tiesi altistuneensa Pekka Haaviston seurassa koronalle - lähti silti seuraavana päivänä bilettämään

Viikolla flunssan kourissa ollut Sanna ilmestyi lauantaina (4.12.) ravintola Groteskiin menojalka vipattaen. Ensimmäiset Seiskalle tulleet bilehavainnot pääministeristä ovat puoliltaöin.

Silminnäkijöiden mukaan bile-Sanna oli puolen yön aikaan iloisella juhlatuulella, vaikka jo tuolloin tiesi, että oli edellisenä päivänä altistunut koronalle ulkoministeri Pekka Haaviston seurassa. 

Itsenäisyyspäivän (6.12.) aamuna STT uutisoi kohuun liittyen, että Sannaa olisi yritetty tavoitella kahdesti ravintolaillan aikana. Helsingin Sanomat puolestaan kertoi, että hänen valtiosihteerinsä Henrik Haapajärvi oli kertonut hänelle Haaviston tartunnasta klo 19.20.

- Turvallisuusjohtajan antama ohjeistus valtioneuvostoa koskevista varotoimenpiteistä tavoitti minut vasta sunnuntaina, jolloin olen välittömästi alkanut noudattaa niitä ja heti varannut myös ensimmäisen koronatestiajan, Sanna Marin kirjoitti itse Twitterissä.

Lue myös: Näin korona-altistunut Sanna Marin vastaa uuteen bilekohuun: "Ei tarvetta erityistoimille"

Tanssi villisti

Seiskan silminnäkijöiden mukaan koronauutinen ei pääministeriä näyttänyt hetkauttavan.

- Sanna napsautti sormiaan baarimikolle, joka kiikutti pääministerille pullon Heineken-olutta, baarikärpäset kertoivat Seiskalle.

Groteskin jälkeen Sanna seurueineen siirtyi Butchers-yökerhoon, josta Seiskalla on nyt uusi luotettava silminnäkijähavainto.

- Sanna tanssi villisti tanssilattialla Corona-pullo hyppysissään. Olen täysin varma, että se oli Corona, eikä esimerkiksi Sol-merkkinen olut, pääministerin touhuja läheltä seurannut silminnäkijä vahvistaa.

Haluatko nähdä vauhdikkaita paparazzi-kuvia? Ota Seiskan Panu Hörkkö seurantaan:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »