fbq
Kerttu Rissanen

Lemmenloma! Kerttu Rissanen ja Sami Uotila nauttivat toisistaan upeissa maisemissa - katso kuva

Salatut elämät -sarjassa näytellyt Kerttu Rissanen, 25, vietti avopuolisonsa Sami Uotilan, 51, kanssa rentouttavan loman Suomen talvisessa säässä Mathildedalin ruukkikylässä.

Söpö pusu! Salkkarit-pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Tuntuu, että elämä on aika hyvällä radalla”

Teijon kansallispuiston kupeessa oleva mökkikylä tarjosi parille antoisat puitteet, ja lomaan kuului ansaitusti myös sohvalla löhöilyä Harry Potteria televisiosta katsellen. Lisäksi Kerttu innostui hiihtämään pidemmän tauon jälkeen sekä nauttimaan paljusta lumisissa maisemissa.

Oli niin ihana minireissu, oisin voinu olla tääl koko viikon (sydän), Kerttu kirjoittaa kylpykuvansa yhteydessä Instagram-tilillään tiistaina 11. tammikuuta.

Salatut elämät -pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila muuttivat yhteen - katso ensikuvat uudesta lemmenpesästä: ”Tuntuu kaiken tavaran keskellä ihan vieraalta”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Katso tästä Kertun ja Samin alkuvuoden ihanat lomakuvat.

Kerttu lopetti Salkkareissa kesäkuussa 2020 yli kuuden vuoden jälkeen, jonka jälkeen hän on keskittynyt urheiluun ja muihin töihin. Kerttu valmistui viime vuonna myös jooga-opettajaksi.

Jumppaa, yogan harjoittelua, TV:n tekemistä, upeita kokemuksia, innostusta ja onnea, kiirettä ja väsymystä, somen tekemistä. Nää mahtui mun vuoteen ja on tosi kiitollinen olo kaikesta mitä päässyt tekee (sydän) Välillä oli tosi kiire mutta loppuvuosi meni sit rauhallisemmin ja oppi ainakin ens vuotta varten suunnittelemaan aikataulut ja arjen taas paremmin. Tuntuu et elämä on aika hyvällä radalla ja toivon, että ens vuonna pääsisi vielä enemmän toteuttamaan haaveita ja löytämään oman polun, Kerttu mietti ennen alkanutta vuotta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vuonna 2021 Kerttu nähtiin myös Selviytyjät Suomi -tv-ohjelmassa.

Selviytyjistä pudonnut Salatut elämät -kaunotar Kerttu Rissanen vaihtoi Helsingin Turkuun – sai töitä kuntosalilta

Arkistovideo: Kerttu Rissanen oli luovuttaa Selviytyjissä: "Te varmaan vihaatte mua!"