Selviytyjistä pudonnut Salatut elämät -kaunotar Kerttu Rissanen vaihtoi Helsingin Turkuun – sai töitä kuntosalilta

Kotimaa | 08.05.2021 07:13

Helsingin katupölyt jaloistaan karistanut Kerttu Rissanen on tuttu näky keväisessä Turussa.  

– Kerttu on ohjannut liikuntatunteja paikallisella kuntosalilla. Oikein hyviä ja monipuolisia tunteja on ollut, ryhmäliikkujat raportoivat.

Kerttu Rissanen

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Kerttu Rissanen järkytyksestään: Haaveilin aurinkolomasta, päädyin karuun kylmyyteen!

Selviytyjät

Ennen putoamistaan Selviytyjät-ohjelmasta, Kertulle oli annettu edeltävässä jaksossa viisi mustaa ääntä, jotka lisättiin hänen viimeiseksi jääneen heimoneuvostonsa äänisaldoon.

Kertun kohtelu on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja monet katsojat kokivat Kertun tulleen kiusatuksi. Kerttu kertoi Seiskan Heimoneuvostossa kokeneensa olonsa kurjaksi siirryttyään Aasojen leiriin ennen leirien yhdistämistä.

– Sinnittelin vain. Odotin heimojen yhdistämistä. Sitten tulivat mustat äänet, mikä vesitti koko tunnelman heimojen yhdistymisestä. Minulle tuli hetkeksi sellainen olo, että te kaikki varmaan vihaatte minua. Minulla oli yöllä sellainen olo, että lähden kotiin ja miten siitä muka jatkaa enää eteenpäin, Kerttu kertoi Seiskan Heimoneuvostossa.

Lue lisää: Kerttu Rissanen oli luovuttaa Selviytyjät Suomessa – muistelee keskusteluaan ”kiusaajaringin” kanssa: ”Kukaan muu ei joutunut kuuntelemaan sellaista”

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!