fbq
Kotimaa
29.12.2021 12:25
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Kerttu Rissanen ja Sami Uotila
Söpö pusu! Salkkarit-pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Tuntuu, että elämä on aika hyvällä radalla”
Kotimaa
29.12.2021 12:25
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatut elämät -sarjasta tutut Kerttu Rissanen ja Sami Uotila ovat olleet jo vuosia yhdessä, mutta heistä nähdään harvemmin yhteiskuvia.

Joulun välipäivinä rakastavaiset innostuivat jkuitenkin akamaan otoksen herkästä hetkestään Instagramissa. Kuvassa Sami pussaa Kerttua söpösti otsalle.

Julkaisun yhteydessä Kerttu muistelee kulunutta vuotta.

Jumppaa, yogan harjoittelua, TV:n tekemistä, upeita kokemuksia, innostusta ja onnea, kiirettä ja väsymystä, somen tekemistä. Nää mahtui mun vuoteen ja on tosi kiitollinen olo kaikesta mitä päässyt tekee, näyttelijä listaa.

Kertun mukaan vuosi on ollut kiireinen, mutta hän on päässyt nauttimaan rauhallisemmista ajoista. Samaa hän toivoo myös ensi vuodelle.

Tuntuu et elämä on aika hyvällä radalla ja toivon, että ens vuonna pääsisi vielä enemmän toteuttamaan haaveita ja löytämään oman polun.

Lue myös: Wow, mitkä lihakset! Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen on erittäin timmissä kunnossa - kuva!

Työpaikkaromanssi

Samin ja Kertun suhde alkoi jo vuonna 2018, mutta pariskunta yritti salata rakkautensa pitkään. Kyse on työpaikkaromanssista, sillä he ovat näytelleet yhdessä Salkkareissa vuodesta 2014, kunnes Kerttu jätti sarjan viime vuonna.

Seurustelun alussa mediassa kohistiin rakastavaisten suurehkosta, 25 vuoden ikäerosta.

Lue myös: Somesalailu ohi! Salkkarit-pariskunta Kerttu Rissanen ja Sami Uotila poseeraavat yhdessä lemmenlomalla - sensaatiokuvat!

Ennen nykyistä suhdetta Sami on ollut naimisissa vuoteen 2013, ja avioliitosta syntyi kaksi lasta.

Kerttu puolestaan heilasteli aiemmin Salkkareista tuttujen Hemmo Karjan ja Janne Saarisen kanssa.

Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia, mutta Kerttu on kertonut haaveilevansa äitiydestä.

- Totta kai haluan lapsia, mutta niiden aika ei ole nyt. Perheen perustamiselle ei ole aikaa, Kerttu totesi Seiskalle vuonna 2019.

Sami ja Kerttu ovat asuneet saman katon alla vuodesta 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Uotila (@samiuotila)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »