fbqKorona-altistuneen Sanna Marinin bilereissu aiheutti huutomyrskyn Twitterissä - Tuomas Enbuske jyrähtää: "En voi ymmärtää tätä" | Seiska
Kotimaa
05.12.2021 22:25
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto
Sanna Marin
Korona-altistuneen Sanna Marinin bilereissu aiheutti huutomyrskyn Twitterissä - Tuomas Enbuske jyrähtää: "En voi ymmärtää tätä"
Kotimaa
05.12.2021 22:25
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi sunnuntai-iltana (5.12.), että pääministeri Sanna Marin oli juhlinut edellisenä iltana helsinkiläisessä yökerhossa.

Bilettäminen tapahtui vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun valtioneuvoston kanslia oli tiedottanut ulkoministeri Pekka Haaviston koronatartunnasta.

Siitä huolimatta Sanna oli juhlinut baareissa lähes pilkkuun asti.

Lue lisää: Bile-Sanna iski taas! Pääministeri Marin lipitti kaljaa, napsutteli sormiaan baarimikolle ja tanssi villisti Helsingin yössä - juhlat jatkuivat aamuun asti: salakuvat!

Marin ja Haavisto olivat osallistuneet perjantaina (3.12.) samoihin tilaisuuksiin, ja myöhemmin valtioneuvoston turvallisuusjohtaja ilmoitti, että ministereiden tulisi välttää kontakteja toistaiseksi.

Lue lisää: Sanna Marin tiesi altistuneensa Pekka Haaviston seurassa koronalle - lähti silti seuraavana päivänä bilettämään

"Todella, todella kummallista"

Seiskan uutinen aiheutti erityisesti Twitterissä todellisen huutomyrskyn. Moni kansalainen tuntuu ihmettelevän, miksi pääministeri ei keskeyttänyt juhlintaansa Haavisto-uutisen jälkeen.

Lue myös: Sanna Marinin salatut julkkisjuhlat paljastuivat: villejä bileitä ja saunajatkoja Kesärannassa!

Ihmettelijöiden joukossa on myös tunnettu toimittaja Tuomas Enbuske.

- Tämä yhtälö vaikuttaa myös minusta todella, todella kummalliselta. Ja näin sääntöjä seuraavana alamaisena olis kiva kuulla, oliko tämä todella näin, Tuomas kirjoittaa.

Hän viittaa sillä toisen henkilön twiittiin, jossa päivitellään, miksi Sanna lähti bailaamaan, vaikka tiesi altistuneensa.

Lue lisää: Näin korona-altistunut Sanna Marin vastaa uuteen bilekohuun: "Ei tarvetta erityistoimille"  

"Pitääkö väite paikkaansa?"

Tuomas äityy ottamaan Twitterissä suoraan yhteyttä Sannaan.

- Olitte Seiskan tietojen mukaan viime yönä kahdessa Helsingin yökerhossa lähes pilkkuun saakka. Ulkoministeri Haaviston tartunnasta tiedotettiin illalla klo 22. Tiesitte siis altistuneenne.

- Pitääkö väite viime yön juhlimisesta ihmisten seassa paikkaansa?

"Menee ns. tunteisiin"

Enbuske toteaa myös eräässä twiitissään, että hänellä ei ole ollut aiemmin ongelmia pääministerin juhlimisen, persoonan tai ammattitaidon suhteen.

Lue myös: Jäätävä kohtaaminen! Tuomas Enbuske luikki exäänsä karkuun baarissa – kuva

- En ole itse mikään erityisen vastuullinen ihminen, mutta en nyt oikeasti voi ymmärtää tätä yhtälöä. Tämä on eka asia hänen kohdallaan, joka menee ns. tunteisiin.