fbq
Antti Jokinen

Kohuohjaaja Antti Jokinen katosi: vaiettu päihdekierre paljastui – ongelmat alkoivat jo vuosia sitten

Julkisuudessa on kohistu Antti J. Jokisen, 53, Omerta 6/12 -elokuvan vaikeuksista. Massiivisen toimintaleffan tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana toiminut Jokinen sai lähtöpassit omasta elokuvastaan kesken kuvausten vuosi sitten.

Antti J. Jokinen yllättäen syrjään kansainvälisestä jättiprojektista: syynä sairaus - Aku Louhimies tilalle

Elokuvan tekemiseen osallistuneet henkilöt ovat kertoneet jopa vaarallisista tilanteista kuvauksissa.

Antti on Suomen arvostetuimpia elokuvaohjaajia. Seiskan saamien tietojen mukaan hän on yhä sairauslomalla, mutta suunnittelee palaavansa töihin keväällä.
Antti on Suomen arvostetuimpia elokuvaohjaajia. Seiskan saamien tietojen mukaan hän on yhä sairauslomalla, mutta suunnittelee palaavansa töihin keväällä.

Seiskan tietojen mukaan ongelmien taustalla on ollut Antin vuosia kestänyt päihdeongelma, joka lopulta uuvutti arvostetun ohjaajan niin pahasti, että hän hakeutui hoitoon.

Tänne Omerta-elokuvan keskeyttänyt kohuohjaaja Antti Jokinen vetäytyi parantelemassa vointiaan – paikalla dramaattinen lähihistoria! Katso kuva!

Kohuohjaajan ongelmat alkoivat jo kolmisen vuotta sitten Belgiassa, kun Antti oli ohjaamassa Bullets-jännityssarjaa. Sarjaa tähdittää hänen vaimonsa Krista Kosonen, 38.

Seiska on haastatellut useita sarjan tuotantoon osallistuneita, jotka esiintyvät omasta halustaan nimettöminä.

– Tilanne kuvauksissa muuttui hyvin sekavaksi. Jokisen päihteiden käyttö yltyi sille tasolle, että hän oli välillä jopa kadoksissa tuotantoryhmältä. Lopulta hänen tilalleen Bulletsiin jouduttiin pikavauhdilla hommaamaan toinen tekijä, muuan alan ammattilainen paljastaa Seiskalle.

Paikkaajaksi Bulletsiin hälytettiin ohjaaja Pete Riski, 47.

Katso-lehti lyttää uutuuselokuvan: Omerta 6/12 on kunnianhimoinen epäonnistuminen

Antti on kertonut julkisuudessa hakeutuneensa hoitoon työuupumuksen takia. Seiska ei tavoittanut häntä kommentoimaan vointiaan.

Ilkka Remeksen, 58, menestyskirjaan perustuva Omerta 6/12 tuli ensi-iltaan viime viikolla.