fbqTänne Omerta-elokuvan keskeyttänyt kohuohjaaja Antti Jokinen vetäytyi parantelemassa vointiaan – paikalla dramaattinen lähihistoria! Katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
ANtti Jokinen

Tänne Omerta-elokuvan keskeyttänyt kohuohjaaja Antti Jokinen vetäytyi parantelemassa vointiaan – paikalla dramaattinen lähihistoria! Katso kuva!

Uutiset | 12.12.2020 13:04

Muun muassa kansainvälisestä rahanpesusta epäilty Airiston Helmi nousi otsikoihin pari vuotta sitten, kun viranomaiset iskivät näyttävästi isossa operaatiossa yhtiöön ja sen saaristokiinteistöihin. Venäläismiljonääri Pavel Melnikovin huvilalta takavarikoitiin asiakirjojen lisäksi 3,5 miljoonaa euroa käteistä rahaa.

Poliisi epäilee, että rikoksella hankittua omaisuutta on pesty Suomessa hankkimalla luksuskiinteistöjä Turun saaristosta. Kohu nousi myös Airiston Helmen hankkimista erilaisista aluksista, kuten Puolustusvoimien entisestä kalustolautasta.

Kohun seurauksena Airiston Helmi lopetti liiketoimintansa ja laittoi parisenkymmentä kohukiinteistöään myyntiin. Kohteiden yhteismyyntihinta on ollut yli kymmenen miljoonaa euroa, mutta huviloita on kaupattu halukkaille yksitellen.

Jasperilla isoin siivu

Useat kiinteistöt ovat jo käyneet kaupaksi, kuten yli 3,8 hehtaarin hulppea merenrantakiinteistö. Lainhuutotodistuksesta paljastuu mielenkiintoinen seikka: kiinteistön ovat ostaneet näyttelijä Jasper Pääkkönen, näyttelijä Krista Kosonen ja hänen puolisonsa, ohjaaja Antti Jokinen.

Lainhuutotodistuksen mukaan kolmikko osti kiinteistön viime toukokuun lopussa 1,1 miljoonalla eurolla.

Krista ja Antti ovat nyt onnellisia kesämökkiläisiä.
Krista ja Antti ovat nyt onnellisia kesämökkiläisiä.

Lue myös: Miljoonakaupat! Jasper Pääkkönen, Krista Kosonen ja Antti Jokinen ostivat Airiston Helmen kohuhuvilat – kuva Seiskassa!

Omistus jakautuu siten, että Jasper omistaa kiinteistöstä puolet, kun taas Antti omistaa toisesta puoliskosta 75 ja Krista 25 prosenttia.

Tontilla on kaksi modernia huvilaa, joten lienee selvää, että toinen on Jasperin ja toinen taas aviopari Antin ja Kristan.

Antti vetäytyi huvilalle

Seiskan saamien tietojen mukaan kiinteistöllä on viimeksi viettänyt kolmikosta aikaa kohuohjaaja Antti Jokinen. Seiskan lähteiden mukaan Antti on ollut siellä parantelemassa vointiaan sen jälkeen, kun hän sairastui mystisesti kesken Omerta-suurelokuvan kuvausten. Tilanne on ollut Jokiselle varmasti dramaattinen, sillä Omertan on kerrottu olevan hänelle kuin ”oma lapsi”.

Ilmakuva paljastaa, että julkkiskolmikon hulppea huvilakokonaisuus on rakennettu jylhälle kalliotontille.
Ilmakuva paljastaa, että julkkiskolmikon hulppea huvilakokonaisuus on rakennettu jylhälle kalliotontille.

Lue lisää Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!