Katso kuva!
Rosanna Kulju

Onnellisuutta, pelkoa ja syyllisyyttä! Rosanna Kulju painii ristiriitaisten tunteiden kanssa: ”Alitajuisesti jotenkin odotat, että koska se pommi tulee"

Kotimaa | 17.03.2021 19:31

Somevaikuttaja ja missiemo Rosanna Kuljun, 29, mieltä painaa, vaikka hän tuntee olevansa onnensa kukkuloilla. Hän pohdiskelee ristiriitaisia tunteitaan Instagram-tilillään, missä hän haluaa tietää, kokevatko muut koskaan samoja tunteita.
 
- Oletko koskaan ollut niin onnellinen, että oikeasti vähän itkettää? Ja samaan aikaan alitajuisesti jotenkin odotat, että koska se pommi tulee? Itse painin näiden asioiden kanssa tällä hetkellä, ja yritän nauttia tästä tunteesta, mutta samaan aikaan on joku järkyttävän iso pelko siitä, että jotain tapahtuu, joka romuttaa tämän kaiken, Rosanna kertoo.

Lue myös: Iskikö Rosanna Kulju entisen Miss Suomen komean veljen?! Seiskalle tihkuu vinkkejä: "Huhuja on liikkunut jo tovin"

Hänen mielestään jokainen ansaitsee olla onnellinen, hänet itsensä mukaan lukien. Somevaikuttajan on silti vaikea nauttia omasta onnestaan, koska hänen silmissään moni muu kärsii todella paljon tällä hetkellä. 

Pohdiskelevan päivityksenä yhteydessä Rosanna jakoi kauniin kesäisen kuvan, jossa hän poseeraa veden äärellä vitivalkoisessa kesämekossa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSANNA (@rosannakulju)

Vertaistukea

Rosannan kysely herätti hänen seuraajissaan hellyttäviä reaktioita, kun vastaavanlaisten tunteiden kanssa painivat jakoivat tukensa vaikuttajalle. 

Lue myös: Rosanna Kulju osti asunnon helsinkiläiseltä arvoalueelta: "Oon niin onnellinen!"

- Samaistun 100%! Ei pitäisi potee syyllisyyttä, sillä kaikilla meillä on ollut painolastimme elämämme aikana. Ja silloin kun kokee olevansa onnellinen, niin silloin siitä pitäisi osata nauttia.

Tukea tuli myös sellaisilta, jotka eivät samojen pelkojen kanssa taistele.

- Mä oon kyllä ihan käsittämättömän onnellinen. Ollut monta vuotta jo mutta en kyllä pelkää, että tämä romuttuisi. Varmasti jotain töyssyjä tulee matkaan, se on elämää. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!