fbq
Kotimaa
15.04.2021 11:15
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Rosanna Kulju. Kuva Atte Kajova
Tästä ansaitsee jo synninpäästön! Rosanna Kulju hehkuttaa kirkkoa yläosattomissa: ”Ajattelen sen osittain myös hyväntekeväisyytenä”
Kotimaa
15.04.2021 11:15
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Somevaikuttaja ja missiemo Rosanna Kulju, 29, paljasti itsestään hyvin yllättävän puolen. Hän pohti avoimesti Instagram-tilillään, miksi hän haluaa kuulua kirkkoon, ja maksaa siitä veroja. 

Rosannalle ajatus oli tullut mieleen, kun hän oli täyttänyt veroilmoitustaan. 

- Mä haluan kuulua kirkkoon ja haluan tukea seurakunnan toimintaa. Seurakunta ja kirkko tukee paljon ihmisiä, jotka ovat avun tarpeessa, ja on paljon muuta kuin ainoastaan kirkko ja sen varsinainen toiminta. Maksan ilomielin jatkossakin tätä veroa, ajattelen sen osittain myös hyväntekeväisyytenä, Rosanna avaa ajatuksiaan.  

Lue myös: Järkyttäviä kommentteja! Rosanna Kuljua huolestuttaa uhkaavien viestien lisääntyminen - ”Sut pitäis joukkoraiskata”

Pohdiskelevan kirjoituksensa yhteydessä hän jakoi sovelluksessa kuvan, josta näkee asian olevan hänelle hyvin tärkeä. Otoksessa vaikuttaja esittelee niskassaan olevaa ristitatuointia. 

- Kirkkoon kuuluminen on osa minua, ja se on mulle henkisellä tasolla tärkeää kuulua kirkkoon, vaikka uskoa voi tietysti kuulumattakin, hän tarkentaa. 

Rakkauselämä

Rosannalla on ollut viimeisimmän vuoden aikana sutinaa romanssirintamalla. Rosanna vietti viime vuoden kesällä säännöllisesti öitä Katiska-vyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon luona, mutta heidän välinsä viilenivät jo syyskuussa. Nikon jälkeen missiemon rinnalla pyöri tunnettu baarimoguli, jonka tapailun Rosanna lopettii helmikuussa. 

- En halua kommentoida asiaa enempää, kuin että emme ole koskaan seurustelleet, Rosanna viestitti Seiskalle asiasta.

Lue myös: Välit viilenivät! Baarimoguliin yhdistetty Rosanna Kulju suhteen päättymisestä: Emme ole koskaan seurustelleet! 

Kaunottaresta löytyi myös muutama kuva Tinder-deittailusovelluksesta. Rosannan profiiliksi kyseisiä kuvia ei voinut varmaksi sanoa, vaikka tiedot siellä täsmäsivät Rosannaan. 

rosanna lähtee nikolta
Somevaikuttaja poistumassa Nikon luota elokuussa 2020. Kuva Panu Hörkkö.

Lue myös: Superupea Rosanna Kulju julkaisi pohdiskelevan päivityksen tulikuuman bikinikuvan kera - Kirsi Alm-Siiralta kannustava kommentti!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »