Johanna Puhakka

Johanna Puhakka matkusti Pietariin kannustamaan rakkainta Huuhkajaansa: "Olen enemmän kuin ylpeä"

Kotimaa | 17.06.2021 19:02

Entinen Salkkari-näyttelijä Johanna Puhakka paljastaa Instagram-tilillään matkustaneensa muiden suomalaiskannattajien kanssa Pietariin katsomaan Huuhkajien peliä Venäjää vastaan. 

Peli pelattiin eilen keskiviikkona (16.6.) Pietarin Gazpromin areenalla. Suomi hävisi ottelun täpärästi Venäjän tehtyä turnauksen avausmaalinsa Huuhkajia vastaan toisen puoliajan lopulla. Tuo maali jäi ainoaksi hyväksytyksi maaliksi Huuhkajien ja itänaapurin EM-kohtaamisessa.

Lue myös: Vesa-Matti Loiri tunteikkaalla videolla: ”Nuorempana ehkä suurin haaveeni oli...” - näin Huuhkajien EM-kattaus esiteltiin

Ylpeä avopuoliso

Johannalla on kuitenkin moniin muihin kannattajiin nähden hyvin erilainen syy jännittää Huuhkajien otteluita, sillä kaunottaren avopuoliso on Suomen jalkapallomaajoukkueen ilopilleri Paulus Arajuuri. Johanna kertookin Instagramissa, että rakkaan ihmisen näkeminen viikkojen tauon jälkeen oli sykähdyttävän ihanaa.

– Vain se, että näin Paulus Arajuuren oikeassa elämässä niin monen viikon tauon jälkeen sai sydämeni hakkaamaan hulluna. Ilmiselvästi myös se, että näen hänet pelaamassa EM-turnauksessa, on jotain mitä on vaikea kuvailla, se on enemmän kuin ylpeyttä hänen puolestaan, Johanna kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Tässä ovat Huuhkajien tyrmäävän kauniit vaimot ja tyttöystävät: seksikäs malli, sulokas tiedenainen, suosikkinäyttelijä... - katso kuvat!

Paulus pelaa päivätyönään Kyproksen liigan Pafoksessa, joten onnellisen oloinen pariskunta viettikin viime talven Välimeren auringon alla. 

Lue myös: Nämä kuvat vahvistavat uuden julkkisromanssin! Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka ja Huuhkajat-tähti Paulus Arajuuri ensi kertaa julkisesti yhdessä - katso!

Ihastuttaa somessa

Pauluksen aurinkoinen olemus on myös herättänyt paljon keskustelua EM-kisojen aikaan sosiaalisessa mediassa. Pääosin puolustuspaikkaa kentällä pelaava Paulus laulaa tunnetusti otteluiden alussa maammelaulun aina varsin omistautuneesti ja leveä hymy kasvoillaan. Pauluksen on nähty myös hymyilevän valloittavaa hymyään tullessaan taklatuksi kentällä. 

Paulus Arajuuri

Lue myös: Uskomattomia kisapäivityksiä! Näin suomalaiset julkkikset kannustavat Huuhkajia ja pelikentällä elvytettyä tanskalaispelaajaa

Pauluksen tapa nauttia Suomen historiallisesta EM-kisataipaleesta on noteerattu myös ulkomailla, sillä brittiläinen urheilutoimittaja Paul Brown vitsaili yli 11 000 Twitter-seuraajalleen suomalaispelaajan valloittavalla olemuksella eilisen pelin aikoihin. 

– Etsi itsellesi joku, joka rakastaa sinua yhtä paljon kuin Paulus Arajuuri rakastaa Suomen maammelaulun laulamista, Paul kirjoitti kuvansa yhteyteen englanniksi.

Lue myös: Näin suomalaishiihtäjät kannustavat Huuhkajia – Iivo Niskasen riemu tarttuu kotikatsojaan

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Anatoly Maltsev/POOL, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!