fbqJoel Hallikainen paljastaa pitkän liittonsa salat – yllättävä vinkki! | Seiska
joel hallikainen

Joel Hallikainen paljastaa pitkän liittonsa salat – yllättävä vinkki!

Kotimaa | 22.08.2021 18:00

Laulaja ja viihdetaiteilija Joel Hallikainen, 59, juontaa rakkaustohtoriksi kutsutun Hanna Ranssi-Matikaisen kanssa uutta Sinua, sinua rakastan -ihmissuhdeohjelmaa.

– Tällaista ei voisi mielestäni juontaa kolmekymppinen ihminen. Minulla on kuusikymppisenä tähän enemmän ammennettavaa omasta elämästäni.

Lue myös: Joel Hallikainen uuden rakkausohjelman juontajaksi: Tällaista ei voisi mielestäni juontaa kolmekymppinen

Ohjelma käsittelee parisuhteen kriisejä ja niistä selviämistä luoden toivoa vaikeassa tilanteessa oleville pariskunnille.

ohjelma
Hanna Ranssi-Matikainen ja Joel juontavat uutta ihmissuhdeohjelmaa. – Kaikki juontokyvyt ovat tallella, Joel vakuuttaa.

Liikaa yhdessä

Lokakuussa 60 ikävuoden merkkipaalun saavuttavalla konkarilaulajalla tosiaan riittää elämänkokemusta ja kokemuksia pitkästä liitostaan.

Lue myös: Vertaus Timo Koivusaloon ja Joel Hallikaiseen yllätti radiojuontaja Kim Sainion: No johan nyt!

Joelin vastaus hänen ja Pia-vaimon pitkän liiton salaisuuteen yllättää.

– Emme vietä liikaa aikaa yhdessä. Minulla ei ole ollut poikkeusaikoina keikkoja, ja se on koetellut suhdetta, koska on tullut oltua liikaa puolison kanssa. Olemme olleet 40 vuotta kimpassa, ihme kyllä.

tuttujuttu
Timo Koivusalo ja Joel juonsivat vuosia Tuttu Juttu Show’ta. Timo palasi ohjelman juontajaksi vuonna 2019 juontoparinaan Susanna Laine.

Ei totinen ohjelma

Joel juonsi huippusuosittua Tuttu Juttu Show’ta vuosina 1992–2000 Timo Koivusalon kanssa. Tällä vuosituhannella Joel on esiintynyt vähemmän televisiossa, mutta laulaja näkee Sinua, sinua rakastan -ohjelman itselleen sopivana.

– Kyllä minä mietin tätä ohjelmaan lähtemistä, mutta sitten idea alkoi tuntua hyvältä. Aihe on hyvällä tavalla vakava. Minun kohdallani sellainen leikkiminen televisiossa on jo nähty.

Lue myös: Tuttu juttu Show’n paluu houkuttaa Timo Koivusaloa – muistelee lämmöllä Joel Hallikaista: ”Juuri yhtenä päivänä hän pisti viestiä!”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Timo Korhonen ja Yle

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!