fbqJoel Hallikainen uuden rakkausohjelman juontajaksi: Tällaista ei voisi mielestäni juontaa kolmekymppinen | Seiska
joel hallikainen

Joel Hallikainen uuden rakkausohjelman juontajaksi: Tällaista ei voisi mielestäni juontaa kolmekymppinen

Kotimaa | 21.08.2021 08:00

Laulaja ja viihdetaiteilija Joel Hallikainen, 59, juontaa rakkaustohtoriksi kutsutun Hanna Ranssi-Matikaisen kanssa uutta Sinua, sinua rakastan -ihmissuhdeohjelmaa.

– Tällaista ei voisi mielestäni juontaa kolmekymppinen ihminen. Minulla on kuusikymppisenä tähän enemmän ammennettavaa omasta elämästäni.

Lue myös: Vertaus Timo Koivusaloon ja Joel Hallikaiseen yllätti radiojuontaja Kim Sainion: No johan nyt!

Ohjelma käsittelee parisuhteen kriisejä ja niistä selviämistä luoden toivoa vaikeassa tilanteessa oleville pariskunnille.

Täytti vaatimukset

Kesän aikana Joel on valmistellut uutta albumiaan, joka on järjestyksessään peräti 38. Musiikkimaailman nykytilasta johtuen Joelilla oli mahdollisuus lähteä ohjelman toiseksi juontajaksi.

– Päädyin ohjelmaan yksinkertaisesti siksi, että minua pyydettiin mukaan, ja olen sitten täyttänyt heidän toiseen juontajaan liittyvät vaatimuksensa.

ohjelma
Hanna Ranssi-Matikainen ja Joel juontavat uutta ihmissuhdeohjelmaa. – Kaikki juontokyvyt ovat tallella, Joel vakuuttaa.

Ei totinen ohjelma

Joel juonsi huippusuosittua Tuttu Juttu Show’ta vuosina 1992–2000 Timo Koivusalon kanssa. Tällä vuosituhannella Joel on esiintynyt vähemmän televisiossa, mutta laulaja näkee Sinua, sinua rakastan -ohjelman itselleen sopivana.

– Kyllä minä mietin tätä ohjelmaan lähtemistä, mutta sitten idea alkoi tuntua hyvältä. Aihe on hyvällä tavalla vakava. Minun kohdallani sellainen leikkiminen televisiossa on jo nähty.

tuttujuttu
Timo Koivusalo ja Joel juonsivat vuosia Tuttu Juttu Show’ta. Timo palasi ohjelman juontajaksi vuonna 2019 juontoparinaan Susanna Laine.

Lue myös: Tuttu juttu Show’n paluu houkuttaa Timo Koivusaloa – muistelee lämmöllä Joel Hallikaista: ”Juuri yhtenä päivänä hän pisti viestiä!”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Timo Korhonen ja Yle

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!