Tuttu juttu Show’n paluu houkuttaa Timo Koivusaloa – muistelee lämmöllä Joel Hallikaista: ”Juuri yhtenä päivänä hän pisti viestiä!”

Uutiset | 09.10.2018 20:01

Vanhojen Suomi-elokuvien ystävät saavat juuri nyt vastinetta rahoilleen, sillä Timo Koivusalon ohjaama elämäkertafilmatisointi Olavi Virrasta pyörii parhaillaan elokuvateattereissa.

Lue myös: Olavi Virta -elokuvan teko oli ohjaaja Timo Koivusalolle unelmien täyttymys – ylistää Lauri Tilkasen pääosasuoritusta: ”Hän oli kullanarvoinen löytö!”

Elokuvien ohella Timo muistetaan myös toki televisiosta. Viimeksi mainitussa on jo vuosia ollut trendinä lämmittää uudelleen kaikelle kansalle tuttuja legendaarisia formaatteja Napakympistä BumtsiBumiin ja Haluatko miljonääriksi? -visailusta Onnenpyörään.

Voisiko 1990-luvulla jättisuosiota nauttinut Tuttu Juttu Show tehdä myös paluun?

– Se oli legendaarinen homma! Olen aina puolustellut sen paluuta sillä, että nyt kun kaikilla on laajakuvatelevisiot, niin molemmat poskeni mahtuisivat vihdoin kuvaan, Timo hekottelee Seiskalle.

– Vakavasti puhuen, ohjelmaa oli niin kivaa tehdä, etten kyllä panisi sen paluuta pahakseni. Televisioviihde on muutenkin äärimmäisen mukavaa puuhaa. Katsotaan, mitä sitä keksitään.

Tätä on toivottu takaisin: Timo Koivusalo ja Joel Hallikainen hurmasivat TV2:lla Tuttu Juttu Show’n isäntinä vuosina 1992-2000.
Tätä on toivottu takaisin: Timo Koivusalo ja Joel Hallikainen hurmasivat TV2:lla Tuttu Juttu Show’n isäntinä vuosina 1992-2000.


Eikä Timolla olisi mitään sitä vastaan, vaikka aisaparina klassisessa ruusunjako-ohjelmassa toimisi vanha tuttu Joel Hallikainen. Olkoonkin, että miesten väitetystä välirikosta on kirjoitettu vuodesta 2000, jolloin Joel jätti ohjelman.

– Minulla ei ole ikinä ollut mitään häntä vastaan. Ei missään nimessä, päinvastoin. Juuri yhtenä päivänä hän pisti viestiä ja kertoi, että häneltä on tulossa kirja. Kiinnostavaa lukea, mitä siellä on.

Lue myös: Timo Koivusalo paljastaa: ”Otin miljoonan euron riskilainan, kun muu maailma syöksyi lamaan”

Koivusalo ei edes muista, milloin he ovat nähneet viimeksi.

– Mutta ihan mahtavaa, että herra näkyy yhä painavan keikkaa. Mikäs sen hienompaa.

– Meillä oli loistava yhteinen duuni aikoinaan. Niitä oli kiva tehdä, niin konsertteja kuin telkkarihommiakin.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Ari Lahti, YLE
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!