fbq
Kotimaa
29.11.2021 13:44
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram ja Kimmo Brandt
Alexandra Escat
Jasper Pääkkösen Alexandra-rakkaan alastonkuva sai somen sekaisin: poseeraa rohkeasti kallionkielekkeellä!
Kotimaa
29.11.2021 13:44
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram ja Kimmo Brandt

Näyttelijä Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat on julkaissut mykistävän kauniin kuvan Instagram-tilillään. Otoksessa Alexandra makaa alasti kallionkielekkeellä söpön raskausvatsansa kanssa. Hänen hiuksensa laskeutuvat kauniisti alas jyrkänteen reunalta samalla, kun hänen kätensä kurottaa merta kohti.

Otoksen sijainniksi on merkitty Punta Galera, joka on kuvankaunis lahti Ibizalla. Paikka sijaitsee saaren luoteispuolella, ja sitä luonnehditaan henkeäsalpaavaksi, mitä se kuvan perusteella todellakin on.

SEURAAJAT SUITSUTTAVAT

Kuvan kommenteissa on suitsutettu Alexandran upeaa julkaisua vuolaasti. Kommenttikenttä on täyttynyt sydämistä ja liekki-emojeista.

- Aivan suurenmoinen, eräs kirjoittaa.

- Niin ihastuttava kuva, toinen hehkuttaa.

- Rakastan kaikkea tässä. Mikä kaunis ja rakastava äiti oletkaan, kolmas ylistää.

Lue myös: Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi hekumallisen raskauskuvan vauvamasustaan - lekottelee bikineissä jahdin kannella

EDUSTIVAT YHDESSÄ

Alexandra ja Jasper-rakas edustivat hiljattain Omerta 6/12 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa. Samalla paljastui, että Alexandra on viimeisillään raskaana. Vaikka Jasper ei kiireisiinsä vedoten kommentoinut sanallakaan edes elokuvan päärooliaan, hänen elekielensä paljasti, että mies on onnellinen uudesta elämäntilanteesta.

Alexandra ja Jasper ovat seurustelleet jo muutaman vuoden. Seiska paljasti parin seurustelun vuonna 2017, kun he suutelivat keskellä helsinkiläistä puistoa. Virallisesti he esiintyivät julkisuudessa ensimmäistä kertaa vuonna 2018.

Lue myös: Jasper Pääkkösestä tulee aivan kohta isä – Alexandra-rakas viimeisillään raskaana: Katso kuva!

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat
Alexandra ja Jasper kuvattuna kaksi viikkoa sitten.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »