fbq
Kotimaa
15.10.2021 20:10
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Jasper ja Alexandra
Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi hekumallisen raskauskuvan vauvamasustaan - lekottelee bikineissä jahdin kannella
Kotimaa
15.10.2021 20:10
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Jasper Pääkkönen, 41, ja tämän mallipuoliso Alexandra Escat, 36, odottavat innokkaana yhteistä vauvaansa syntyväksi. 

Pariskunta vahvisti heinäkuussa uutisen tulevasta perheenlisäyksestään. Tuolloin Alexandran Instagram-tilille ladatuilla videoilla he paljastivat maailmalle myös lapsensa sukupuolen. Jasper ja Alexandra odottavat tyttövauvaa.

Lue myös: Vauvapommi: Jasper Pääkkösestä tulee tyttölapsen isä! Jättimäinen ilouutinen paljastui somessa - katso videot!

Torstaina (15.10.) kuvankaunis Alexandra julkaisi Instagramissaan jälleen tunnelmointikuvan raskausajastaan.

Tyylikäs pariskunta on viettänyt syyskuun ja lokakuun aikana yhteistä lomaa Kreikan saaristossa, mutta nyt matka on tulevan äidin mukaan lähestymässä loppuaan. Aurinkoisessa kuvassa bikineihin sonnustautunut Alexandra makoilee huvijahdin kannella esitellen kauniisti pyöristynyttä vauvavatsaansa.

Lue myös: Upea vauvamasu! Jasper Pääkkönen puhua pulputti puhelimeen, mitä tekivät raskaana oleva Alexandra-kaunotar ja Taiga-koira? Katso paparazzikuvat

- Masun kanssa lekottelua auringon alla! Yritän saada mahdollisimman paljon D-vitamiinia täällä Kykladeilla ennen kuin suuntaamme takaisin pohjoiseen, Alexandra kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kykladit on saariryhmä, jonka pienet saaret levittäytyvät Kreikan Egeanmeren eteläosiin.

 

 

Jasper ja Alexandra ovat seurustelleet vuodesta 2017 lähtien. Tuolloin Seiska paljasti rakastavaisten viettäneen aikaa Helsingissä muun muassa pyöräilemisen ja uiskentelemisen merkeissä. 

Lue myös: Jasper Pääkkönen ja uusi mallirakas suutelivat himokkaasti Helsingissä: upeavartaloinen Alexandra, 32, keimaili pikkubikineissä – kuvat!