fbq
Kotimaa
16.11.2021 20:14
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Jasper Pääkkönen
Jasper Pääkkösestä tulee aivan kohta isä – Alexandra-rakas viimeisillään raskaana: Katso kuva!
Kotimaa
16.11.2021 20:14
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 41, saapui Omerta 6/12 -elokuvan ensi-iltaan Alexandra-rakkaansa, 36, kanssa.

Samalla paljastui, että Alexandra Escat on viimeisillään raskaana.

Vaikka Jasper ei kiireisiinsä vedoten kommentoinut sanallakaan edes elokuvan päärooliaan, hänen elekielensä paljasti sen, että mies on onnellinen uudesta elämäntilanteesta. Jasper talutti Alexandran hellästi punaiselle matolle. 

Myös Alexandra suorastaan hehkui raskauden tuomaa onnea. Alexandran olemuksesta saattoi helposti päätellä, että onnellinen odotus on loppusuoralla. 

Lue myös: Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi hekumallisen raskauskuvan vauvamasustaan - lekottelee bikineissä jahdin kannella

Jasper Pääkkönen
Alexandra Escat on viimeisillään raskaana, Jasper Pääkkösestä tulee lähiaikoina isä.

Tuleva lapsi on heidän esikoisensa. Etenkin Alexandra on hekuttanut tulevaa perheenlisäystä somessa. Hän on myös paljastanut sen, että tuleva pienokainen on tyttö.

– Mikä jännittävä hetki. Olemme niin onnellisia, että olemme saaneet jakaa tämän kaiken niin monen ystävän kanssa. Kiitos kaikesta rakkaudesta, siunauksista ja onnitteluista, Escat kirjoitti Instagramissa raskausuutisen julkaisemisen yhteydessä. 

Kuumat suudelmat

LUE MYÖS: Jasper Pääkkönen iski prinssi Andrew’n salarakkaan: kiihkeää suutelua Helsingissä espanjalaismallin kanssa – kuva!

Alexandra ja Jasper ovat seurustelleet jo muutaman vuoden. Seiska paljasti parin seurustelun vuonna 2017, kun he suutelivat keskellä helsinkiläistä puistoa. 

Virallisesti he esiintyivät julkisuudessa ensimmäistä kertaa vuonna 2018.

Viime aikoina Jasper on tehnyt upeaa kansainvälistä uraa. Viimeksi hän tähditti Hollywood-elokuvaa BlacKkKLansman -elokuvaa, jossa hän teki huiman roolin  Felix Kendricksonina. 

Tällä kertaa Jasperin toi punaiselle matolle päärooli Louhimiehen Omerta 6/12 -leffasta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »