Katso kuva!
jannika b. Kuva Timo Korhonen

Jannika B:n räväkkä kuontalo kerää ylistystä: "Aaaaah IHANA!!" - onko tämä kaikkien aikojen upein tyyli?!

Kotimaa | 13.04.2021 12:35

Viimeisimmällä Vain elämää -ohjelman kaudella ihastuttanut laulaja Jannika B, 36, puhututtaa tukkatyyleillään.

Poplaulajana tunnettu artisti julkaisi Instagram-tilillään kuvan hiuspehkostaan, jossa on räikeitä värejä, kuten hänen musiikkiuransa alkutaipaleella. 

Lue myös: Jannika B kuulee kommentteja "Dumbo-korvistaan" yhä edelleen - vahva vastaus tökeröille kommentoijille: "Lennä sinäkin!"

Värikäs hiuskuontalo saikin Jannikan someseuraajat ihastelemaan juuri kyseistä purppuranpunaista tyyliä.

No nyt on nättiä väriä, kirjoitti eräs.

- Aaaaah IHANA!! ihasteli toinen.

No nyt on tugga, kommentoi kolmas tuliemojien ja sydänsilmäemojien saattelemana.

Hyvä väri, tykkään

Vaikuttaisi kuitenkin, että tällä hetkellä Jannikan hiuksissa olisi vaaleaa väriä, jota sävyttää tummemmat latvat. Nykyinen tyyli on myös kerännyt kehuja sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Oletko nähnyt Jannika B:tä ikinä tällaisena? Pohtii hiuspehkonsa salaisuutta: ”Asuukohan joku tuossa” – katso hauska kuva

20140307, Espoo. Emma gaala 2014 Barona Arenalla. Kuvassa Jannika B. Wirtanen o.s. Bergroth.  Seiska / Timo Korhonen
Jannikan vaaleanpunainen hiustyyli oli hyvin erikoista 2010-luvun alkupuolella. Laulaja Emma-gaalassa 2014 Barona Arenalla. Kuva: Timo Korhonen

Ura alkoi Idolsista

Jannika aloitti musiikkiuransa osallistumalla vuonna 2007 Idols-laulukilpailuun, jossa hän lauloi tiensä semifinaaleihin asti. Harmillisesti hän ei laulukilpailusta silti ponnistanut kotimaamme yhdeksi tunnetuimmaksi poptähdeksi, sillä hän osallistui vielä kahtena seuraavana vuonna Idols- ja X-Factor-laulukilpailuihin. 

Lue myös: Vain elämää -tähdeltä tärkeä avautuminen somessa - Jannika B kertoo lukuisista saamistaan ilkeistä kommenteista: "Itkupilli, Apulannan emäntä..."

Kilpailuista ei kuitenkaan ollut huomattavaa apua hänen laulu-uralleen, koska hän joutui tekemään musiikkinsa omakustanteisesti vuoteen 2012 asti. Tämän jälkeen hänen Seuraavaan elämään -singlekappaleensa nosti hänet yhdeksi tunnetuimmista poplaulajista Suomessa.

Työuupumus

Jannika paljasti suositussa tv-ohjelmassa, kuinka paljon hän teki töitä yksin uransa alussa. Hän avautui Vain elämää -ohjelmassa muille artisteille raskaasta uupumuksestaan. 

Lue myös: Jannika B poltti itsensä loppuun: ”Nyt en jaksa ja tarvitsen apua” – avautuu Vain elämää -ohjelmassa työuupumuksesta 

- Olin tosi loppu. Uskalsin sanoa, että nyt en jaksa ja tarvitsen apua. Se ei ole aina kauhean helppoa. Olen aina ajatellut, että minun pitää pärjätä, että en ole kenellekään taakaksi. Minä pärjään ja minä teen! Varsinkin se, kun aloitti uran itse tosi vahvasti, ja jossain vaiheessa kävi ilmi, kenen kanssa seurustelen. Kaikki itse tekeminen katosi ihmisiltä, ja minulla oli kahta kauheampi tarve näyttää. Se meni hulluksi ja kostautui tosi isosti. Loppui kaikki paukut, Jannika kertoi.

20200831, Helsinki. Vain elämää 2020 pressitilaisuus. Kuvassa Jannika B.
Artisti loisti mustavalkoisessa vaatetuksessaan päästä varpaisiin Vain elämää -ohjelman pressitilaisuudessa. Kuva Timo Korhonen. 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!