Katso kuvat!
Jannika B Kuva Petri Aho

Jannika B poltti itsensä loppuun: ”Nyt en jaksa ja tarvitsen apua” – avautuu Vain elämää -ohjelmassa työuupumuksesta

Telkkari | 12.10.2020 20:20

Seuraavassa Vain elämää -jaksossa poplaulaja Jannika B avautuu uupumuksestaan muille Satulinnassa majaileville artisteille.

Perjantain jaksossa vietetään Jannika B:n päivää, jolloin Vesku Jokinen, Ressu Redford, Stig, Mariska, Arja Koriseva, Herra Ylppö ja Reino Nordin esittävät tulkintojaan Jannikan kappaleista. Esitysten välissä artistit aterioivat, puuhastelevat ja keskustelevat keskenään. 

Lue myös: Vain elämää -tähdeltä tärkeä avautuminen somessa - Jannika B kertoo lukuisista saamistaan ilkeistä kommenteista: "Itkupilli, Apulannan emäntä..."

Jannika paljastaa, kuinka paljon hän teki töitä musiikkiuransa alussa. 

vain_elamaa_kausi_11_jakso_2_24_kuvaaja_petri_aho.jpg
Artistit kokeilevat naurujoogaa Jannikan päivänä. Kuvaaja Petri Aho.

Hän sijoitti kaikki veronpalautusrahansa musiikkiinsa. Rahat menivät sinkun tekemiseen ja sen markkinointiin.

- Kirjoitin biisistäni tiedotteita, tulostin ja lähetin niitä tutuille. Pyysin heitä kuuntelemaan biisin ja kommentoimaan. Entisen työkaverini nimi oli Tarja Halonen, joten mulla oli myös Tarja Halosen kommentti tiedotteessani, Jannika nauraa ohjelmassa.

Lue myös: Twerkkaava seksipommi Tinze julkaisi kuuman musiikkivideon ja biisin Jannika B:n kanssa: tämän lähempää tuskin pääset kaunottaren peppuvakoa näkemään - katso! 

Jannika yritti tehdä kaiken yksin musiikkimaailmassa, kunnes joutui pysähtymään. 

- Olin tosi loppu. Uskalsin sanoa, että nyt en jaksa ja tarvitsen apua. Se ei ole aina kauhean helppoa. Olen aina ajatellut, että minun pitää pärjätä, että en ole kenellekään taakaksi. Minä pärjään ja minä teen! Varsinkin se, kun aloitti uran itse tosi vahvasti, ja jossain vaiheessa kävi ilmi, kenen kanssa seurustelen. Kaikki itse tekeminen katosi ihmisiltä, ja minulla oli kahta kauheampi tarve näyttää. Se meni hulluksi ja kostautui tosi isosti. Loppui kaikki paukut, Jannika kertoo.

Janikan tarina hurmaa Klamydia-yhtyeen keulakuvan Veskun, joka ylistää laulajakollegaansa.

- Olet semmoinen mimmi, joka menee vaaleanpunaisessa leningissä läpi harmaan kiven ja ihan mistä tahansa! Vesku ihailee.

vain_elamaa_kausi_11_jakso_2_39_kuvaaja_petri_aho.jpg
Popparin ja rokkarin yhteislaulu sujuu leveästi hymyillen. Kuvaaja Petri Aho.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!