Katso kuva!
jannika b

Oletko nähnyt Jannika B:tä ikinä tällaisena? Pohtii hiuspehkonsa salaisuutta: ”Asuukohan joku tuossa” – katso hauska kuva

Uutiset | 07.01.2021 20:31

Viimeisimmällä Vain elämää -ohjelman kaudella ihastuttanut laulaja Jannika B, 35, julkaisi hauskan kuvan Instagram-tilillään, jossa hän pohtii tukkansa salaisuutta. 

- Asuukohan joku tuossa pehkossa? Jannika kysyy.

Kuvapäivityksessä laulajakaunottaren hiukset ovat hullunkurisesti pörröllään kuin hän olisi juuri herännyt. Päivityksen tunnisteista päätellen hän on kuitenkin rentoutumassa mökillä, koska hän on lisännyt siihen #möccilife ja #lomamoodi -hästägit kuvatekstiin. 

Lue myös: Jannika B poltti itsensä loppuun: ”Nyt en jaksa ja tarvitsen apua” – avautuu Vain elämää -ohjelmassa työuupumuksesta 

Kaunottaren ilme on hieman yllättynen oloinen, joten häntä on mahtanut oikeasti mietityttää löytyykö pörröisestä päästä oikeasti joku majailija. 

Ihastutti

Kuvan kommenteista päätellen julkaisu ilahdutti monia hänen seuraajiaan, sillä monet heistä kommentoivat päivitykseen nauravilla emojeilla. Enimmäkseen seuraajat hehkuttivat Jannikan kauneutta kuvassa. 

- Ihana kuva.

- Voi miten söpö kuva.

- Ihana Jannika.

- Ihana pörröpää.

- Hemaisevan seksikäs pörröpää.

Lue myös: Vain elämää -tähdeltä tärkeä avautuminen somessa - Jannika B kertoo lukuisista saamistaan ilkeistä kommenteista: "Itkupilli, Apulannan emäntä..."

Muutamat kuitenkin vastasivat kaunottaren kyselyyn hiuksissa asustavasta otuksesta huvittavaan tapaan. 

- Muista ilmoittaa Birdlifelle, jos siellä pesii jokin harvinaisuus. 

- Toki asuu! Lomamoodi on!

- Ainakin viisi.

- Kyllä asuu. Pienen pieni joulun henki. 

Lue myös: Twerkkaava seksipommi Tinze julkaisi kuuman musiikkivideon ja biisin Jannika B:n kanssa: tämän lähempää tuskin pääset kaunottaren peppuvakoa näkemään - katso! 

Lue myös: Sairastui masennukseen! Vain elämää -tähti Jannika B:tä kiusattiin korvien ja ihosairauden takia: Haukuttiin syöpäläiseksi! 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!