fbq
Kotimaa
24.06.2021 22:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova
Pauliina Visuri Pepe Willberg
Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo aloittivat yhteisen harrastuksen - katso kuvat!
Kotimaa
24.06.2021 22:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova

Suomalaisen musiikkitaivaan kiintotähti Pepe Willberg, 74, on aloittanut yhteisen harrastuksen vaimonsa Pauliina Visurin kanssa. 

Lue myös: Rehellistä puhetta! Talousvaikeuksistaan avautuva Pepe Willberg tyrmää huhut: "Ei ikävä kyllä pidä paikkaansa, rahani eivät yksinkertaisesti riitä siihen"

Jo useampana vuotena tennistä kesäisin pelannut aviopari on löytänyt koronapandemian myötä harrastukselleen epäsäännöllistä säännöllisyyttä. Viime talvena harjoiteltiin tennistaituruutta ensimmäistä kertaa myös sisähallissa.

Tennistä koko ikänsä pelannut Pauliina on saanut myös Pepen houkuteltua pelikentille ja yhteinen harrastus on tuonutkin avioparin viettämään kesäpäiviä Hankoon.

– Tällä hetkellä olemme pelanneet täällä kolme päivää tennistä ja olen ihan loppu, Pepe naureskelee.

Lue myös: Näinkö siinä kävi? Upean uheiluautonsa menettänyt Pepe Willberg, 74, pohtii raivorehellisiä syitä talousahdinkoonsa: "Mikä laulaen tulee, viheltäen menee"

Pepe Willberg Pauliina Visuri

Onnellisen liiton salaisuus

Tennisharrastus ei ole avioparille aivan tuore juttu, vaikka innostus onkin vienyt mennessään. Pauliina on saanut oman tenniskärpäsen puremansa verenperintönä. 

– Omien vanhempieni kesämökille rakennettiin ensiksi tenniskenttä, sitten vasta mökki, Pauliina muistelee.

Pepellä harrastuksen aloittamisessa painoivat toisenlaiset syyt.

– Pauliina on harrastanut tennistä aina. Itse harrastan tätä olosuhteiden pakosta, sillä olen naimisissa hänen kanssaan, Pepe vitsailee.

– Happy wife, happy life (suom. onnellinen vaimo, onnellinen elämä), naureskelee Pauliina.

Lue myös: Nyt jysähti: Pepe Willberg pakon sanelemana Espanjassa! Talousahdingostaan avautuva kansansuosikki keikkailee Aurinkorannikolla – "Ei täälläkään niin hääviä ole"

Huippuvalmentajan opeissa

Tunnettu suomalainen tennisvalmentaja Jari Hedman toimii valmennustöidensä lisäksi MTV3-kanavilla pääselostajana tennisotteluissa. Kesätenniskurssinsa hän pitää kahdessa kaupungissa ja innokkaimmat käyvät molemmissa.

– Me käymme sekä Helsingissä että täällä Hangossa, Pepe kertoo.

– Jarilla on niin mukavat tunnit, että Pepekin on ruvennut pikkuhiljaa oppimaan, vaikka on vanhoilla päivillään aloittanut, Pauliina kehuu.

Lue myös: Yllättävä talousahdinko! Pepe Willbergin avoin tilitys rahasta: "Olen köyhä kuin kirkonrotta"

– Kun tässä iässä aloittaa, niin kehityskaari on aina vain ylöspäin, kunnes se loppuu kokonaan, Pepe vitsailee.

Pauliina Visuri Pepe Willberg Jari Hedman
Pauliina ja Pepe harjoittelevat Jarin (oik.) opeissa sekä Hangossa, että Helsingissä.

Näillä vinkeillä voittoon

Parhaimpina vinkkeinään tennisharrastusta aloitteleville pelaajille pariskunta neuvoo liikkumaan kentällä ahkerasti, sekä ottamaan tilaa ympärilleen.

–Tenniksessä kehittyy parhaiten, kun ymmärtää kuinka liikkua oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Tennistä ei voi pelata niin, että seisot kentällä ja odotat että pallo tulee juuri sopivalle kohdalle sinua, Pauliina arvioi.

– Tennis eroaa golfista siinä mielessä, että tenniksessä et voi jäädä ihailemaan omaa lyöntiäsi, Pepe neuvoo.

– Pallon liikettä täytyy havainnoida. Et pysty ikinä lyömään kunnolla palloa, ellet ole (Roger) Federer, jos et ole oikeassa paikassa suhteessa palloon. Täytyy ottaa tilaa lyömiseen, ettei pallo tule syliin, Pauliina opastaa.

Lue myös: Pepe Willberg ei katso 60 vuotta kestänyttä uraansa taaksepäin: ”Tehdään se mitä ollaan tekemässä, eikä mietitä sitä, mitä tuli tehtyä!”