fbq
Ina Mikkola

Ina Mikkolan ilon päivä – leikattu koipi kestää taas lempiharrastuksen!

Yli vuoden polvensa kanssa kamppaillut julkkistoimittaja Ina Mikkola pääsi vihdoin lempiharrastuksensa pariin.

Ina satutti pahasti jalkansa Komppania Ketonen & Gustafsberg -ohjelman kuvauksissa viime kesänä, ja joutui loukkaantumisen takia leikkaukseen. Kuntoutumisaika on ollut pitkä.

- Kyllä tämä tästä, pitää vaan jumpata. Mutta pitkälle ensi vuoteen menee, ennen kuin tämä on kunnossa, Ina jutteli Seiskalle joulukuussa.

Nyt, yli puoli vuotta myöhemmin, Ina on uskaltautunut pelaamaan koripalloa.

Toimittaja Ina Mikkola pääsi eroon kepeistä - ikävät kivut riesana: "Minun on pitänyt jättää hommia väliin"

Ina julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa pomputtelee koripalloa itsevarman näköisenä. Tyylikäs toimittaja on pukeutunut söpöön Minni Hiiri -mekkoon ja pinkkeihin tennareihin. Hän on suojannut silmänsä sävyyn sopivilla aurinkolaseilla.

- Tänään kumottiin yli vuoden mittainen koriskielto! Ina iloitsee kuvatekstissä.

Hän kertoo koripallon olevan leikatulle polvelle viimeinen laji kokeiltavaksi, koska siihen kuuluu nopeita ja kovia kiertoliikkeitä. Pitkä kuntoutus on selvästi tuottanut hedelmää.

- Viime kesä ilman lempparilajiani oli koettelemus, mutta pikkuhiljaa pääsen taas lajin pariin! toimittaja kertoo.

Jalkaleikkauksesta toipuva Ina Mikkola: ”v*tutus ei enää auta” – harmittelee keppiensä ulkonäköä!

Ina osallistui koripallojoukkue Helsinki Seagullsin Pride-viikon kunniaksi järjestämään avoimeen koripallotapahtumaan. Tapahtuman ydinviesti on Inan mukaan erittäin tärkeä.

- Urheilumaailman pitää kuulua ihan kaikille, olla avoin ja turvallinen tila myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille.

- Valitettavasti urheilumaailma ei tätä vielä ole, mutta sitä merkityksellisempää onkin, että eri lajien joukkueet, pelaajat ja muut urheilutahot viestivät aktiivisesti ja osoittavat teoilla, millaisen urheilumaailman haluavat rakentaa, Ina kirjoittaa sateenkaarilippuemojin kera.

Ina Mikkola tilittää terveydestään leikkauksen jälkeen: juoksukielto kumottu, korkkareista yllättävä apu

Ina paljasti, ettei ole pelissä mestarin tasolla. Vuoden tauko on tuskin auttanut asiaa.

- Hävetti hieman ammattilaisten silmien alla, kuinka kämäset mun pallonkäsittelytaidot on, hän myöntää.

- Tämän toki tiedän olevan mun heikkous koriksessa, ja toisaalta juuri siksi oli niin siistiä päästä kannustavien ammattilaisten oppiin, Ina hehkuttaa ja muistuttaa, että vain harjoittelemalla kehittyy.

Ina Mikkola avautuu elämänsä nöyryyttävimmästä hetkestä: "En pystynyt enää pidättämään itkua"

Heikkoutensa lisäksi toimittaja tunnistaa myös vahvuutensa lajissa.

- Olen puolestani aina ollut ihan ok korien tekijä, kunhan vaan keskityn, mutta mun ultimaattinen vahvuus on ehdottomasti agressiivinen ja armoton puolustus, hän kehuu.

- Toki saatoin tehdä ”muutaman” sääntörikkomuksen mennessäni hyvin iholle, mutta onneksi katukoriksessa ei ole tuomaria haha, iloinen rusettipää kirjoittaa.

Kultaisella Venlalla Ina <3 porno -ohjelmasta palkittu julkkistoimittaja on muiden muassa naamioitunut Tikrun hahmoksi Masked Singer Suomi -tosi-tv-kilpailussa. Hän luotsaa kohauttanutta Runkkarin ystäväkirja -podcastia. 

Benjamin Peltonen rivona podcastissa - fantasioi seksistä perheenisän kanssa: "Peppureiän syöminen on maailman kuuminta”