fbq
Ina Mikkola avautuu elämänsä nöyryyttävimmästä hetkestä: "En pystynyt enää pidättämään itkua" | Seiska
Kotimaa
19.10.2021 12:53
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Ina Mikkola
Ina Mikkola avautuu elämänsä nöyryyttävimmästä hetkestä: "En pystynyt enää pidättämään itkua"
Kotimaa
19.10.2021 12:53
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Toimittaja-kirjailija Ina Mikkola, 30, kertoo omalla Instagram-tilillään, kuinka hän joutui ala-asteikäisenä erittäin epämiellyttävään tilanteeseen esiintyessään koulun joulunäytelmässä.

Hän kertoo julkaisemansa kuvan yhteydessä myös asukokonaisuudestaan, rohkeasti poseeraten.Ina on pukenut päälleen vaaleanpunaisen pikkutopin, joka paljastaa kiusoittelevan paljon muodokkaan kaunottaren rintavarustuksesta. Alaosaksi hän on valinnut punaisen mininahkahameen.

Asu, jota en kehdannut julkisesti pukea, kuva, jonka ajattelen olevan liian huonolaatuinen julkaistavaksi ja tarina yhdestä elämäni nöyryyttävimmästä hetkestä, Ina alustaa kuvatekstissään.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Seksijuontaja Ina Mikkola signeerasi Seiskoja!

Ei ehtinyt vessaan

Palataan tarinaan, joka sijoittuu Inan lapsuuteen. Pieni Ina esiintyi aikanaan koulunsa kuorossa.

Pissasin aikoinani housuun, tai tarkemmin ottaen hameeseen. Kastelin sen alakouluikäisenä koulun lavalla joulunäytelmässä. Olin laulajana kuorossa, joka valmistautui kajauttamaan ensimmäiset sulosointunsa. Yhtäkkiä minulle tuli hirveä vessahätä, mutta esirippu ehti jo sivuun, enkä kerennyt vessaan, Ina kertoo.

 

 

Tilanteessa Ina muistelee nielleensä kyyneleitä, kiittäen samalla kuitenkin onneaan, että oli valinnut päälleen mustan mekon. Siitä vahinko ei näykynyt turhan pahasti.

Lopulta tilanne kuitenkin yltyi pienelle Inalle liian noloksi ja hän purskahti itkuun.

Etsin paikkani, mutta silloin en pystynyt enää pidättämään itkua. Tietenkin kaikki ihmettelivät, miksi itkin, ja sana pissaamisestani alkoi levitä koululaisten seassa. Sain kuulla tästä vielä yläasteellakin.

Lue myös: Ina Mikkola kohtasi ikävän vastoinkäymisen - joutuu leikkaukseen

Häpeän varjo

Ina ihmetteleekin nyt, miten näin inhimillinen tilanne on voinut aiheuttaa niinkin voimakasta häpeää. Hän kertoo löytäneensä ikävästä tilanteensa kuitenkin myös hyviä puolia.

- Jälkikäteen ajateltuna tämä pissakokemus on ollut minulle hyödyllinen. Vapauttava! Voin aina ajatella, ettei joku tilanne ole ainakaan noin nolo! Tämä auttaa yrittämään enemmän uusia asioita ja menemään kohti pelkoja, koska mokaamisen riskistä ei kasva suurta mörköä, hän iloitsee.

Tarina on ote Inan tuoreesta kirjasta Valtakirjani (Into kustannus).