fbq
Kotimaa
11.05.2022 13:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto
Benjamin Peltonen
Benjamin Peltonen rivona podcastissa - fantasioi seksistä perheenisän kanssa: "Peppureiän syöminen on maailman kuuminta”
Kotimaa
11.05.2022 13:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto

Laulaja Benjamin Peltonen, 25, vieraili vastikään toimittaja Ina Mikkolan Runkkarin ystäväkirja -podcastissa puhumassa seksuaalisuudestaan.

Benjamin tuli kaapista ulos kesällä 2021. Hän kertoo podcastissa, että homouden julkinen tunnustaminen oli vapauttavaa. Nykyään hän nauttii siitä, että pystyy olemaan avoimesti oma itsensä.

Lue myös: "Olen gay!" Benjamin Peltonen paljasti viimein vaietun salaisuutensa - ulostulo aiheutti valtavan viestivyöryn: "En ois mun villeimmissä unelmissakaan uskonu"

Benjamin yllättää podcastissa avoimilla seksipuheillaan. Hän muun muassa paljastaa, että hänen mieluisin seksiasentonsa on lähetyssaarnaaja.

- Kaipaan katsekontaktia. Siinä on tosi intiimiä, että ollaan tosi lähekkäin. Monelle tulee yllätyksenä, että voiko kaksi miestä olla lähetyssaarnaaja-asennossa. Moni ystävä on kysynyt, että miten se tapahtuu. Kyllä se tapahtuu, Benjamin naurahtaa podcastissa.

- "Takaa päin" -jutut ovat myös kivoja, mutta siinä ei olla yhtä intiimisti, Benjamin myöntää.

Lue myös: Oho! Paidaton Benjamin Peltonen loksautti somekansan leuat: "Veistos" - katso kuva

Ina Mikkola on taltioinut Benjaminin ystäväkirjavastauksia sometililleen. Näet Benjaminin vastaukset Instagramissa klikkaamalla kuvan oikeaa reunaa.

Benjamin kertoo viehättyvänsä miesten lihaksikkaista olkapäistä sekä suonikkaista käsivarsista. Seksissä Benjaminille kiihottavinta on toisen nautinto:

- Se, kun toisella menee silmämunat takaraivoon! Benjamin hekumoi haastattelussa.

Lue myös: Benjamin Peltonen vollottaa valtoimenaan televisiossa: "Raju muutos koulukiusatusta pojasta teinitytöjen ihailun kohteeksi"

Benjamin paljastaa jaksossa salaisen seksifantasiansa. Benjamin unelmoi peuhaavansa hotellihuoneessa varatun perheenisän kanssa.

- Se on kiihottava ajatus. On monta kertaa pyörinyt päässä, kun olen itseäni kosketellut.

Benjamin tunnustaa haastattelussa, että mielikuva takaliston nuolemisesta oli hänelle aluksi epämiellyttävä, mutta kun hän kokeili sitä seksikumppaninsa kanssa, hän tykästyikin siihen todenteolla.

- Peppureiän syöminen tai nuoleminen... Jos ei ole kokeillut, niin sehän on ajatuksena, että "hyi helvetti, jengihän ripuloi siitä reiästä"... Benjamin alustaa.

Lue myös: Uuh, mikä komistus! Benjamin Peltonen julkaisi albumin ja rohkean kuvan - avautuu artistiuransa erikoisista ensiaskeleista: "Miten sairasta aikaa se kaikki oli"

- Se on maailman kuuminta ja siisteintä! Benjamin kuitenkin summaa takaliston lipomisesta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »