fbq
Kotimaa
10.10.2021 13:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat
Ina Mikkola
Viikon Kääk!-juorut: Seksijuontaja Ina Mikkola signeerasi Seiskoja!
Kotimaa
10.10.2021 13:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat

Ina Mikkola kiinnitti turkulaisten huomion viime viikon lauantai-iltapäivällä.

– Seksijuontaja istuskeli Sammakko-kirjakaupassa keskittyneenä. Tunnistin hänet Inaksi muhkean kampauksensa ansiosta, kadulta ihastellaan.

Ina hehkutti sosiaalisessa mediassa samana päivänä myös tilannetta, jossa tähden fani oli tullut pyytämään häneltä nimikirjoitusta omistamaansa Seiska-lehteen!

Lue myös: Ohhoh, tv-kasvo Ina Mikkola vilautti marketissa! Peppu vilkkui liian lyhyen hameen alta – kuva!

Yksin reissussa!

Tarkkasilmäinen Seiskan lukija bongasi Samu Haberin lentokenttäbussin kyydistä Barcelonassa. Yksin reissussa ollut Samu piti kasvoillaan maskia esimerkillisesti niin bussissa kuin lentokoneessa.

– Matkatavaroita näytti olevan sen verran vähän, että kauhean pitkästä reissusta tuskin oli kysymys, kanssamatkustajat kuiskuttelivat.

Samu Haber

Lue myös: ”Kuin kärpäsen kakka tuulilasissa” Samu Haberia ei sakkolappu kiinnostanut – katso kuva ökyautosta!

Ihastutti karaokessa!

Maajussi-Matti

Maajussille morsian -ohjelmassa puolisoa etsivä Matti vietti toissa viikolla railakasta iltaa Rukalla. Ihku-baarista bongattu Matti keskittyi illan aikana laulamaan muun muassa karaokea.

– Yleisö tykkäsi, ja maajussi osasi selvästi laulaa, baarista ihastellaan.

Lue myös: Näin rakkautta etsivä Maajussi-Matti kommentoi seksiasioitaan: ”Kyllä sitä pitää aina saada välillä!”

Kolmas koira kotiin!

Wanda Dubiel

Wanda Dubiel on hankkinut kesällä itselleen uuden koiran. Näyttelijällä on jo ennestään kaksi whippet-rotuista turrea. Toinen koirista synnyttikin huhtikuussa kuusi pientä pentua, joista Wanda nappasi itselleen yhden pysyvästi perheeseensä.

– En muistanutkaan, että koirissa oli näin paljon hommaa, Wanda päivitteli nauraen Seiskalle.

Remontti ryydyttää!

Ilona Chevakova

Ilona Chevakova on ostanut miehensä kanssa rivitaloasunnon Helsingistä. Näyttelijä kertoo Seiskalle, että käynnissä on nyt kodin remonttiprojekti.

– Remontoimme ensimmäistä kertaa lattiasta kattoon. Tämä on ollut rankempaa kuin mikään työ tähän mennessä, Ilona paljastaa.

Lue myös: Salatuista elämistä tuttu Ilona Chevakova sai roolin kansainvälisestä Netflix-sarjasta - tiukka ehto riisuutumiselle kameran edessä: "Olen ollut aina hyvä pitämään puoliani"

Ahmi thaita Kouvolassa!

Seiskan lukija äkkäsi Maria Veitolan perheineen Kouvolasta. Lapsensa ja miehensä kanssa thaimaalaisravintolaan saapunut Maria erottui ruokailijoista kirkkaan pinkin hupparinsa ansiosta.

– Onkohan ravintolalla jokin erityinen merkitys perheelle, kun piti Kouvolaan asti lähteä murkinoimaan, pöydistä pulistaan.

Maria Veitola

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »