fbq
Kotimaa
26.09.2021 21:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Heidi Foxell
Hyvinkään ammuskelussa halvaantunut poliisi löysi onnen: kihlautunut Heidi Foxell esittelee elämänsä naisen - ”En olisi ikinä uskonut…”
Kotimaa
26.09.2021 21:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinkään joukkoammuskelussa vuonna 2012 halvaantunut sankaripoliisi Heidi Foxell, 33, säteilee onnesta uusimmassa Instagram-päivityksessään.

Kuvassa Heidi ja hänen mitä ilmeisimmin tuore Noora-kihlattunsa istuvat onnellisen näköisenä pariskunnan koirat sylissään. Kuvassa Heidin käsi lepää hellästi rakkaansa hartialla. 

 

- My Family. Nox ja meidän uusi perheenjäsen Vida! En olisi viime kesänä uskonut olevani tässä tilanteessa, että elämässäni on upein ihminen ketä olen koskaan kohdannut ja kaksi aivan ihanaa karvasta tyyppiä, Heidi kirjoitti äärimmäisen kauniisti kihlatustaan sekä kaksikon koirista.

Lue myös: Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut Heidi Foxell hurjassa leikkauksessa: "En osaa sanoo jatkosta ku ei lääkäritkään osaa... " - video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Foxell (@heidifoxell)

Monet Heidin someseuraajista ovat kommentoineet ilouutista muun muassa sydämin.


- Ihana perhe. Onnea ja kaikkea hyvää myös jatkossa, yksi seuraaja toivotteli.

- Heidi, olet onnesi ansainnut, toinen kirjoitti.


Aiemmin Pinja-nimisen naisen kanssa julkisuudessakin esiintynyt Heidillä on takanaan paljon vastoinkäymisiä. Muun muassa syöpää ja lääkeriippuvuutta vastaan taistellut Heidi kertoi Seiskalle vuonna 2018 rankoista vaiheistaan. Ehkä kaikista suurin isku hänelle oli sairaalassa tapahtunut hoitovirhe, joka vei hänet loppuiäksi pyörätuoliin.


- Hoitovirhe on ollut minulle paljon vaikeampi asia kuin ampuminen. Jotenkin se tuntui vain niin väärältä. Olin vain päivää aiemmin ottanut ensimmäisiä kunnollisia askeleita. Sitten minulla ei ollut enää jalkoja. Se pettymys, tuska ja kauhea vihantunne siitä, että kaiken tämän jälkeen mokataan näin yksinkertaisessa jutussa, on aivan uskomaton, Heidi tilitti tuolloin Seiskalle.

Lue myös: Hyvinkään ammuskelussa loukkaantuneelle Heidi Foxellille järkyttäviä uutisia – kyynelehti sokkiuutisen kuultuaan: ”Mitä helvettiä pitäisi ajatella?!”