Katso videot!
Heidi Foxell

Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut Heidi Foxell hurjassa leikkauksessa: "En osaa sanoo jatkosta ku ei lääkäritkään osaa... " - video!

29.11.2018 20:02

Hyvinkään keskustassa toukokuussa 2012 18-vuotiaan kiinteistönhoitajaopiskelijan Eero Hiltusen viimeisen laukauksen haavoittama nuorempi konstaapeli Heidi Foxell taistelee edelleen ammuskelussa saamiensa vammojen kanssa.

LUE MYÖS: HYVINKÄÄN AMMUSKELUSSA HAAVOITTUNUT HEIDI FOXELL OLI LÄHELLÄ KUOLLA VIIME KEVÄÄNÄ: ”EN YMMÄRTÄNYT MENNÄ AJOISSA HOITOON!”

Hiltunen oli raivostunut hävittyään leikkimielisen painiottelun kaverilleen, ja ehti murhata kaksi ja haavoittaa kuutta muuta hengenvaarallisesti. Myös Foxellin kohdalla seuraukset olivat tuhoisat: sen sijaan, että ammus olisi lävistänyt naisen, se muutti suuntaa ja poukkoili hänen vatsassaan tuhoten suolistoa ennen porautumista lonkkaluuhun.

Leikattu kymmeniä kertoja

Hyvinkään ammuskelun jälkeen Foxell on leikattu kymmeniä kertoja, ja pahimpina aikoina hän käytännössä asui leikkaussalissa.

– En osaa itsekään sanoa, kuinka monesti olen meinannut kuolla, mutta ainakin useamman kymmenen kertaa. En ole koskaan saanut selvyyttä siihen, miten olen aina selvinnyt kaikesta. Lääkäritkin sitä välillä ihmettelevät. Mutta sitten herätessä taas sanotaan, että tervetuloa takaisin, hän totesi taannoin Seiskan haastattelussa.

Tänään (29.11.) Foxellilla on ollut edessään jälleen iso leikkaus.

En osaa sanoo jatkosta ku ei lääkäritkään osaa... Avaa vasemmasta kainalosta lonkkaluuhun asti viillon ja yrittää päästä tonne oikeelle putsaa ton mätäpaiseen ja ottaa verisuoniproteesin pois. Käyttää jonkun ihmisen suonia muhun ja vetävät aortalaskimosta uuden verisuonen jalkoihin noin lyhyesti kerrottuna
#meilahti #M12
, hän totesi Instagramiin tekemässään videopostauksessa.

Video on kirvoittanut Foxellin seuraajilta hurjasti tukea ja kannustusta.

- Kiitos ihan yli super paljon kaikista tsemppi viesteistä!!! Saan teistä voimaa. Mä yritän päivittää tänne heti jotain kun puhelin vaan pysyy kädessä. Ootte parhaita!! Love u, hän toteaakin seuraavassa postauksessaan.

KATSO MYÖS: HYVINKÄÄLLÄ HAAVOITTUNUT POLIISI HEIDI FOXELL PALJASTAA UUTUUSKIRJASSA: SUUNNITTELI JO ITSEMURHANSA - ”AJATUS ALKOI TUNTUA LUOVUTTAMISELTA!” 

Teemu ”Pastori” Potapoffin kirjoittama Heidin elämäkerta Luodinkestävä julkaistiin lokakuussa.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!