fbq
Kotimaa
19.03.2021 19:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Suvi hartlin. Kuva Timo Korhonen
Hemaisevan seksikäs pörröpää! Juontajakaunotar Suvi Hartlinin päätä ei remontti paina: ”Mahtava tilaisuus heittää kaikki turha krääsä pois”
Kotimaa
19.03.2021 19:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Radio Aito Iskelmän juontajana tunnettu Suvi Hartlin, 40, on levon tarpeessa. 

Lotto-arvontalähetyksiäkin juontava Suvi julkaisi Instagram-tilillään tänään (19.3.) kuvan, jossa hän kertoo viikonlopun suunnitelmistaan. Listan mukaan hän aikoo rentoutua toden teolla.

- Tämän viikonlopun to do -lista: Tyhjennä keittiö, lepää, lepää, lepää, Suvi kertoo. 

Keittiönsä hän joutuu tyhjentämään remontin alta, mikä ei tunnu vuoden 2013 Missi kisojen toista perintöprinsessaa häiritsevän.  

Lue myös: Lottotyttö loistaa luonnonkauniina! Suvi Hartlin toivoisi muutosta elämäänsä: ”Kadehdin ihmisiä…"

- Mahtava tilaisuus heittää kaikki turha krääsä pois, jos vain on energiaa perkaa. Iloista viikonloppua, nautitaan valosta! Suvi toivottaa. 

Päivityksensä yhteydessä Suvi julkaisi kauniin kuvan, jossa hänen pirteän oranssi tukkansa näyttää hieman pörröiseltä. Sotkuisista hiuksistaan huolimatta Suvi on yhtä säväyttävän kaunis kuin muutenkin.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Lue myös: Radiojuontaja Suvi Hartlin hurmaa jälleen - poseeraa yläosattomissa: "Kleopatra on palannut"

Kotitoppi

Suvilla on kuvassa päällään ihana musta toppi, jonka kaula-aukko on hyvin avonaiseksi leikattu. Tähän mustaan vaateparteen hän tuntuu turvautuvansa kotinsa suojissa, sillä hän on julkaissut upeita kuvia samankaltaisissa kuteissa aikaisemminkin. 

Lue myös:  Sisältää paljasta pintaa! Suvi Hartlin latasi upean otoksen someen: "Musta on napsittu aika paljon kuvia"

Tuolloin Suvi tuskaili arkirutiineistaan ja siitä, kuinka hän ei voi viikolla valvoa kovin myöhään. 

- Kadehdin ihmisiä, jotka selviävät lyhyillä yöunilla. Ihan vaan joskus olisi kiva itsekin valvoa pidempään kuin iltakasiin, mutta silloin se uni tulee. Minulle ja taaperoikäisille, Suvi kertoi tuolloin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Korona iski

Juontajalle viimeisin vuosi ei ole ollut ruusuilla tanssimista, sillä hän sai viime lokakuussa positiivisen tuloksen koronatestissä. Samoihin aikoihin Sanoma-talossa olevat radiostudiot suljettiin hetkelliseksi, koska mediatalo joutui laittamaan henkilökuntansa koronakaranteeniin mahdollisten altistumisien takia. 

Lue myös: Koronaan sairastunut radiojuontaja Suvi Hartlin kertoo somessa terveydentilastaan - pelkäsi tautia lääkityksensä takia: "Halusin kertoa tämän, koska olen saanut valtavasti viestejä"

Mediatalolle työskentelevä radiojuontaja kertoi myöhemmin Instagramissa, millaista elämä oli koronaeristyksessä. 

- Kippis eristyksen päättymiselle! Keväällä korona pelotti todella paljon, koska joudun säännöllisesti ottamaan pistoksina vastustuskykyä madaltavaa reumalääkettä. Jostain syystä kroppa kuitenkin kesti viruksen hyvin ja tuskin huomasin oireita. Riskiryhmäläisellekin voi siis käydä näin, Suvi kirjoitti Intagramissa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)