fbq
Kotimaa
23.02.2021 21:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Suvi Hartlin
Sisältää paljasta pintaa! Suvi Hartlin latasi upean otoksen someen: "Musta on napsittu aika paljon kuvia"
Kotimaa
23.02.2021 21:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Radio Aito Iskelmän juontaja Suvi Hartlin, 40, on työskennellyt myös kameran edessä, joten poseeraus sujuu kaunottarelta kuin luonnostaan.

Nyt Suvi julkaisikin sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka hashtagiksi eli aihetunnisteeksi on kirjoitettu englanniksi "poseerata", "kuvaukset", "alaston selkä" ja "mallina".

Musta on napsittu aika paljon kuvia, mut tää on ehkä lempparein, Suvi totetaa kuvatektissään.

Otoksessa Suvi on selin kameraan päin, mutta katse sivulle käännettynä, jolloin hänen leveä hymynsä tuo kuvaan aistillisen tunnelman. Yllään juontajalla on asu, joka on jättänyt koko selän paljaaksi.

Lue myös: Tulevatko Suomen kauneimmat naiset Perniöstä? Suvi Hartlinin mallikuva herättää ihastusta: ”Mikä kleopatra” – katso

Muun muassa HitMix-radiolla nykyisin juontava Oku Luukkainen ihasteli julkaisua.

- Upee! mies kommentoi.

Myös moni muu Suvin seuraajista kehui valtoimenaan taideteosta.

No tää on upea kuva!! kirjoitti eräs.

Upea kaunotar!!! komppasi toinen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Sairasti koronan

Suvi kertoi lokakuussa saaneensa positiivisen koronatuloksen.

Samaan aikaan Sanoma oli joutunut sulkemaan studionsa hetkellisesti ja laittamaan radioiden henkilökunnan koronakaranteeniin mahdollisten altistumisten takia.

Lue myös: Radiojuontaja Suvi Hartlinilla korona - paljastuiko syy Sanoman radioiden karanteeniin ja ohjelmiston hiljenemiseen? "Shokki oli aikamoinen - lähikontaktissa olleille on ilmoitettu"

Lotto-juontajanakin tunnettu Suvi kertoi koronaeristyksen jälkeen Instagram-tilillään omasta kokemuksestaan.

Kippis eristyksen päättymiselle! Keväällä korona pelotti todella paljon, koska joudun säännöllisesti ottamaan pistoksina vastustuskykyä madaltavaa reumalääkettä. Jostain syystä kroppa kuitenkin kesti viruksen hyvin ja tuskin huomasin oireita. Riskiryhmäläisellekin voi siis käydä näin, Suvi kirjoitti Intagramissa.

Katso video: Lottotyttö Suvi Hartlin paljastaa ennätysvoittonsa: Aika heikosti tullut!

Suvi kävi koronan läpi hyvin vähin oirein, jos oireita oli ollenkaan. Kaunotar käytti karanteeniajan muun muassa tehden maalauksia. Aiemmissa päivityksissä hän kertoi ikävöivänsä halailemista perheenjäsenten kanssa.

Halusin kertoa tämän, koska olen saanut valtavasti viestejä tuntemattomilta, jotka kokevat ahdistusta ja tartunta pelottaa. Mulla ei ollut yhtään kuumetta, yskää tai hengenahdistusta enkä tarvinnut ensimmäistäkään särkylääkettä. Ymmärrän kyllä, että oon pirun onnekas. Aurinko paistaa ja just nyt tuntuu tosi ihanalta!, Suvi tsemppaa sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Koronaan sairastunut radiojuontaja Suvi Hartlin kertoo somessa terveydentilastaan - pelkäsi tautia lääkityksensä takia: "Halusin kertoa tämän, koska olen saanut valtavasti viestejä"

Suvi muistetaan myös missiurastaan sekä fitness-taustastaan. Tässä muutama muu viimeaikainen kuva kaunottaren Instagram-tililtä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »