Uutiset
Katso kuva!

Koronaan sairastunut radiojuontaja Suvi Hartlin kertoo somessa terveydentilastaan - pelkäsi tautia lääkityksensä takia: "Halusin kertoa tämän, koska olen saanut valtavasti viestejä"

29.10.2020 12:12

Radiojuontaja Suvi Hartlin, 39, iloitsee nyt koronaeristyksen päättymistä.

Riskiryhmään kuulunut Aito Iskelmä -radiokanavan juontaja kertoi viikko sitten sosiaalisessa mediassa, että hän on saanut positiivisen koronatuloksen. Samaan aikaan Sanoma oli joutunut sulkemaan studionsa hetkellisesti ja laittamaan radioiden henkilökunnan koronakaranteeniin mahdollisten altistumisten takia.

Lue myös: Radiojuontaja Suvi Hartlinilla korona - paljastuiko syy Sanoman radioiden karanteeniin ja ohjelmiston hiljenemiseen? "Shokki oli aikamoinen - lähikontaktissa olleille on ilmoitettu"

Koronaeristyksen jälkeen Suvi kertoo nyt omasta kokemuksestaan.

- Kippis eristyksen päättymiselle! Keväällä korona pelotti todella paljon, koska joudun säännöllisesti ottamaan pistoksina vastustuskykyä madaltavaa reumalääkettä. Jostain syystä kroppa kuitenkin kesti viruksen hyvin ja tuskin huomasin oireita. Riskiryhmäläisellekin voi siis käydä näin, Suvi kirjoittaa omalla Instagram-tilillään.

Suvi kävi koronan läpi hyvin vähin oirein, jos oireita oli ollenkaan. Kaunotar käytti karanteeniajan muun muassa tehden maalauksia. Aiemmissa päivityksissä hän kertoi ikävöivänsä halailemista perheenjäsenten kanssa.

- Halusin kertoa tämän, koska olen saanut valtavasti viestejä tuntemattomilta, jotka kokevat ahdistusta ja tartunta pelottaa. Mulla ei ollut yhtään kuumetta, yskää tai hengenahdistusta enkä tarvinnut ensimmäistäkään särkylääkettä. Ymmärrän kyllä, että oon pirun onnekas. Aurinko paistaa ja just nyt tuntuu tosi ihanalta!, Suvi tsemppaa sosiaalisessa mediassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin) on

Lue myös: Vartalo kuin fitnesstähdellä! Lotto-juontaja ja radiokaunotar Suvi Hartlin julkaisi hikisen kuvan treenitopissa - "Rakastan tätä, kun on jäätävä hiki ja ripsarit poskilla!"

Lue myös: Lottotyttö ja radiojuontaja Suvi Hartlin hätkähdyttää tulikuumilla bikinikuvilla: "Tosi upea nainen" - katso!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!