fbq
Kotimaa
11.03.2021 20:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Suvi Hartlin. Kuva Timo Korhonen
Lottotyttö loistaa luonnonkauniina! Suvi Hartlin toivoisi muutosta elämäänsä: ”Kadehdin ihmisiä…”
Kotimaa
11.03.2021 20:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lotto-lähetyksien ja Radio Aito Iskelmän juontajana tunnettu Suvi Hartlin, 40, tuskailee arkirutiiniensa kanssa. Häntä häiritsee erityisesti hänen oma yörytminsä, jota hän vertaa vauvaikäisen nukkumistottumuksiin. Aamuohjelman radiojuontaja kertoo ahdingostaan Instagram-päivityksessään. 

- Kadehdin ihmisiä, jotka selviävät lyhyillä yöunilla. Ihan vaan joskus olisi kiva itsekin valvoa pidempään kuin iltakasiin, mutta silloin se uni tulee. Minulle ja taaperoikäisille, Suvi kertoo.

Hänen herätyskellonsa alkaa piristä aamuyöstä neljän aikaan, jolloin hänen on herättävä töitään varten. Radioiden aamulähetykset, kun on vedettävä aamukuudesta alkaen hyvin heränneenä. 

Lue myös: Radiojuontaja Suvi Hartlin hurmaa jälleen - poseeraa yläosattomissa: "Kleopatra on palannut"

Aikaiset herätykset taitavat ollakin eräänlainen salaisuus luonnolliseen kauneuteen, sillä Suvi näyttää meikittömässä kuvassaan aivan upealta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Katso video: Lottotyttö Suvi Hartlin paljastaa ennätysvoittonsa: Aika heikosti tullut!

Häikäisee mallina

Suvi on juontotehtäviensä lisäksi tehnyt paljon mallin töitä, ja hän oli myös vuoden 2003 Miss Suomi -kilpailun 2. perintöprinsessa. Hän hiljattain muisteli mallin töitään, kun jakoi sosiaalisessa mediassa yhden suosikkikuvansa. 

Lue lisää: Sisältää paljasta pintaa! Suvi Hartlin latasi upean otoksen someen: "Musta on napsittu aika paljon kuvia"

- Minusta on napsittu aika paljon kuvia, mutta tämä on ehkä lempparein, Suvi totesi tuolloin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Korona iski

Juontajalle viimeisin vuosi ei ole ollut ruusuilla tanssimista, sillä hän sai viime lokakuussa positiivisen tuloksen koronatestissä. Samoihin aikoihin Sanoma-talossa olevat radiostudiot suljettiin hetkelliseksi, koska mediatalo joutui laittamaan henkilökuntansa koronakaranteeniin mahdollisten altistumisien takia. 

Lue myös: Koronaan sairastunut radiojuontaja Suvi Hartlin kertoo somessa terveydentilastaan - pelkäsi tautia lääkityksensä takia: "Halusin kertoa tämän, koska olen saanut valtavasti viestejä"

Mediatalolle työskentelevä radiojuontaja kertoi myöhemmin Instagramissa, millaista elämä oli koronaeristyksessä. 

- Kippis eristyksen päättymiselle! Keväällä korona pelotti todella paljon, koska joudun säännöllisesti ottamaan pistoksina vastustuskykyä madaltavaa reumalääkettä. Jostain syystä kroppa kuitenkin kesti viruksen hyvin ja tuskin huomasin oireita. Riskiryhmäläisellekin voi siis käydä näin, Suvi kirjoitti Intagramissa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)