fbq
Kotimaa
05.07.2021 07:26
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Kelly Kalonji
Haukuttu kullankaivajaksi! Kohukaunotar Kelly Kalonji tilittää: Mitä pahaa, jos kauniilla naisella on varakas mies?
Kotimaa
05.07.2021 07:26
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Mallina, missinä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnetulla Kelly Kalonjilla, 34, on takanaan vauhdikas vuosi. Seiskan paparazzi on ikuistanut hänen kurvikkaan unelmavartalonsa milloin kenenkin könsikkään käsikynkässä.

Viimeksi Kelly on yhdistetty mikkeliläiseen ”mysteeriporhoon”, joka tosin osoittautuikin lopulta naimisissa olevaksi ukkomieheksi.

– Olen päättänyt, etten ruodi suhdettamme sen enempää. Sen verran voin sanoa, että näiden juttujen takia meillä on ollut tosi vaikeita tilanteita. Mutta kyllä, olen tällä hetkellä varattu, Kelly tunnustaa Seiskan bikinikuvauksissa.

Lue lisää: "Mysteeriporho" puristeli maankuuluja pakaroita! Kelly Kalonjilta harvinainen avautuminen kohusuhteestaan ukkomieheen: "Meillä on ollut tosi vaikeita tilanteita"

Suomalaiset kateellisia

Helsingin Mustikkamaalla tehdään taatusti lämpöennätyksiä, kun Kelly keimailee rannalla tulikuumissa bikineissä. Turkulaisen päätähuimaava vartalo viihtyy myös maailman metropoleissa.

Lue myös: No nyt se selvisi! Jari-Matti Latvalaan liitetty kohukaunotar Kelly Kalonji tunnustaa: teki aloitteen ja lähetti yksityisviestin rallitähdelle

– Tässä paikassa ei ole mitään vikaa, mutta onhan maailmalla vähän eri meininki. Siellä ei myöskään olla niin kateellisia kuin Suomessa. Olen törmännyt kateuteen todella paljon, ja sitä riittää joka suunnalta.

Lue tämäkin: Nyt jysähti! Naimisissa olevan ”mysteeriporhon” kanssa seurusteleva Kelly Kalonji puolustautuu: Monissa maissa miehellä voi olla useita rakastajattaria!

– Minua on haukuttu kullankaivajaksi, mutta mitä pahaa siinä on, että kauniilla naisella on varakas mies? Tarvitseeko sitä haukkua? En ole valinnut tiettyjä ihmisiä elämääni, vaan he lähestyvät minua. Minkäs minä sille voin?

Katso Kellyn bikinikuvat Seiska Klubista!