fbq
Kotimaa
03.07.2021 10:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Kelly Kalonji
"Mysteeriporho" puristeli maankuuluja pakaroita! Kelly Kalonjilta harvinainen avautuminen kohusuhteestaan ukkomieheen: "Meillä on ollut tosi vaikeita tilanteita"
Kotimaa
03.07.2021 10:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Mallina, missinä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnetulla Kelly Kalonjilla, 34, on takanaan vauhdikas vuosi. Seiskan paparazzi on ikuistanut hänen kurvikkaan unelmavartalonsa milloin kenenkin könsikkään käsikynkässä.

Viimeksi Kelly on yhdistetty mikkeliläiseen ”mysteeriporhoon”, joka tosin osoittautuikin naimisissa olevaksi ukkomieheksi.

– Olen päättänyt, etten ruodi suhdettamme sen enempää. Sen verran voin sanoa, että näiden juttujen takia meillä on ollut tosi vaikeita tilanteita. Mutta kyllä, olen tällä hetkellä varattu, Kelly tunnustaa Seiskan bikinikuvauksissa.

Lue myös: Kelly Kalonjin bikinitilitys rikkaista miehistä: Kaikilla ei ole varaa minuun!

Puristeli pakaroita

Seiska paljasti loppuvuodesta Kellyn sutinat savolaiseen mysteerimieheen, jonka kanssa kurvikaunotar on matkustellut muun muassa Dubaissa. Esimeriksi joulukuussa 2020 sosiaaliseen mediaan lävähti estoton video, jossa mies puristelee estoitta Kellyn maankuuluja pakaroita.

– On ollut aivan mahtavaa nähdä hänen kanssaan maailmaa. Hän on aivan mieletön tyyppi mennä naimisiin… No ei! Kyllä me tykätään toisistamme, Kelly nauraa.

Katso Kellyn bikinikuvat Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »