fbq
Kotimaa
04.07.2021 09:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Kelly Kalonji
Nyt jysähti! Naimisissa olevan ”mysteeriporhon” kanssa seurusteleva Kelly Kalonji puolustautuu: Monissa maissa miehellä voi olla useita rakastajattaria!
Kotimaa
04.07.2021 09:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Seiska paljasti loppuvuodesta mallina, missinä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnetun Kelly Kalonjin, 34, sutinat savolaisen mysteerimiehen kanssa.

Yhdessä maailmaa kiertäneet kyyhkyläiset ovat matkustelleet muun muassa Dubaissa, josta lävähti joulukuussa 2020 sosiaaliseen mediaan paljonpuhuva video. Kyseisellä pätkällä "mysteeriporho" puristeli estoitta Kellyn maankuuluja pakaroita.

– On ollut aivan mahtavaa nähdä hänen kanssaan maailmaa. Hän on aivan mieletön tyyppi naimisiinmenomielessä… No ei! Kyllä me silti tykkäämme toisistamme, Kelly nauraa Seiskalle.

Lue myös: Mysteeriporho" puristeli maankuuluja pakaroita! Kelly Kalonjilta harvinainen avautuminen kohusuhteestaan ukkomieheen: "Meillä on ollut tosi vaikeita tilanteita"

Tulistuu thaimaalaisesta

Pippurinen tummaverikkö tulistuu silmänräpäyksessä, kun reportteri mainitsee mysteerimiehen olevan Seiskan tietojen mukaan naimisissa thaimaalaisnaisen kanssa.

Lue myös: Kelly Kalonjin bikinitilitys rikkaista miehistä: Kaikilla ei ole varaa minuun!

Kelly kieltäytyy kommentoimasta asiaa, mutta toteaa yleisellä tasolla, että monissa maissa miehillä voi olla useita rakastajattaria.

– Omalla isoisälläni oli useampi vaimo, eikä siinä ollut kongolaisessa kulttuurissa mitään ihmeellistä. Toki ymmärrän, ettei se ehkä Suomessa ole ok, eikä ole kyllä minunkaan mielestäni!

Katso Kellyn bikinikuvat Seiska Klubista!