Jukka ja Chachi

Harvinaiset tuplaristiäiset! Jukka ja Chachi Hildénin lapset kastettiin, Mikko ja Beata saivat tärkeät roolit

Kotimaa | 26.08.2021 08:14

Jukka ja Chachi Hildénin tyttäret on nyt kastettu. Hildénit kertovat asiasta Instagramissa. Esikoistytär on nimeltään Sophia Rose ja nuorempi Amélie Irene.

Suloisessa kuvakollaasissa pariskunnan tyttäret ovat päässeet huomion keskiöön. Kuvista selviää myös, että Mikko ja Beata Leppilampi ovat Amelie-tyttären kummeja. Mikko pitää lasta hellästi sylissään ja Beata hymyilee onnellisena vierellä.

Pari odottaa myös ensimmäistä yhteistä lastaan. Beata ja Mikko yllättivät someseuraajansa vain vähän aikaa sitten kertomalla, että he ovat menneet kaikessa hiljaisuudessa naimisiin.

Lue myös: Salahäät! Mikko Leppilampi ja Beata Papp menivät naimisiin - katso kuvat!

Lue myös: Chachi Hildén julkaisi rehellisen synnytysvideon - kommenttikentässä ylistetään Jukka-isää ja suomalaista terveydenhuoltoa: "Näyttää niin taianomaiselta"

Duudsoneista tutun Jukka Hildénin, 41, perhe kasvoi heinäkuussa, kun Jukan aviopuoliso Chachi Hildén, 25, synnytti pariskunnalle toisen yhteisen tyttären. Jukalla on lisäksi kaksi lasta aiemmasta liitostaan. Myös isosisarukset osallistuivat pikkusiskojensa kastejuhliin. 

Lue myös: Jukka Hilden ja Chachi esittelivät tyttövauvansa perheen koirille: "Ne ovat hyvin suojelevaisia Sophiaa kohtaan"

Jukka ja Chachi menivät kihloihin vuonna 2018 ja astuivat avioon syyskuussa 2019. Pariskunnan esikoinen Sophia Rose syntyi marraskuussa 2019.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!