fbq
Kotimaa
15.08.2021 21:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Mikko ja Beata Leppilampi
Salahäät! Mikko Leppilampi ja Beata Papp menivät naimisiin - katso kuvat!
Kotimaa
15.08.2021 21:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi, 42, ja taitoluistelija Beata Papp, 26, ovat menneet naimisiin. Asia selviää Mikon ja Leppilammeksi sukunimensä vaihtaneen Beatan Instagram-tileiltä. Kaikessa hiljaisuudessa avioliiton satamaan toistamiseen astuneen Mikon julkaisemassa kuvassa Beatan käsi koskettaa hellästi näyttelijäkomistuksen kättä. Molempien vasempia nimettömiä koristavat vihkisormukset.


- Perillä, Mikko kirjoittaa herkästi sydämen kera.


Julkaisu on saanut alleen runsaasti onnitteluita ja kauniita kirjoituksia.


- Suuret onnittelut, kommentoi esimerkiksi Sami Kuronen.


- Se on siinä, kommentoi puolestaan hauskasti radiojuontaja Juha Perälä lisäämällä perhosta ja leppäkerttua kuvaavat emojit kommentinsa perään.


Lue myös: Näin Mikko Leppilampi ja Beata Papp valmistautuvat vauvan tuloon - kotona muutoksia

Myös parin ensimmäistä yhteistä lasta odottava Beata on julkaissut avioitumiseen liittyviä otoksia Instagramissaan. Beatan päivityksen ensimmäinen kuva on sama kuin Mikonkin päivityksessä.


Toisessa kuvassa Mikko pitää kättä hellästi tuoreen vaimonsa raskausvatsalla, kolmannessa sulhanen puolestaan katsoo rakastuneena morsiantaan. Viimeisessä kuvassa näyttelijäkomistus kantaa tuoretta vaimoaan, joka katsoo iloisesti suoraan kameraan.


- Elämäni onnellisin päivä, kaunotar on kirjoittanut päivityksensä oheen.


-  Maailman eniten onnea, julkaisun kommenttikentässä toivottaa Martina Aitolehti.


Beatan päivitykseen ovat kommentoineet myös muun muassa Krista Siegfrids, Kiira Korpi, Alina Voronkova, Jukka Hilden ja tämän vuoden missifinalisti Essi Unkuri.

Lue myös: Mikko Leppilampi paljastaa poteneensa vauvakuumetta jo pitkään - pienokaisen syntymä lähestyy: "Tämä on innolla odotettu asia!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @beataleppilampi

Tilaa Seiskan uutiskirje! »