Uutiset
Katso videot!

Jukka Hilden ja Chachi esittelivät tyttövauvansa perheen koirille: "Ne ovat hyvin suojelevaisia Sophiaa kohtaan"

10.12.2019 13:44

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ovat onnellisia tyttövauvan vanhempia. Avioparin esikoinen syntyi kaksi viikkoa sitten. 

Jukan ja Chachin perheeseen kuuluvat myös kaksi lasta Jukan aikaisemmasta liitosta sekä kaksi koiraa: Bandit ja Rex. Tuoreella videolla Jukka ja Chachi esittelevät seuraajilleen, kuinka heidän karvaiset perheenjäsenensä reagoivat pienen pieneen Sophia Roseen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this picture ♥️🔥 Sophia is so pretty {#chachigonzales}

Henkilön Olivia Chachi Gonzales 💃 (@itschachii_) jakama julkaisu

Video on kuvattu vain kaksi päivää Sophian syntymän jälkeen. 

- Ennen kuin kukaan huolestuu… Sophia on ollut täysin terve koiriemme läsnäolosta huolimatta. Ennen kuin tulimme sairaalasta, veimme Sophian sairaalapeiton hänen kummisetänsä luokse, joka oli pitänyt koiristamme huolta synnytyksen ajan. Hän antoi koirien haistella peittoa ja loppujen lopuksi koirat päätyivät nukkumaan peiton kanssa, Chachi on kirjoittanut videon yhteyteen. 

Söpöysvaroitus! Jukka Hildénin ja Chachi-rakkaan suhde syvenee: ottivat yhteisen lemmikin! Katso supersuloiset kuvat!

- Sillä aikaa me olimme kotona, ja asettelimme Sophian pitämiä vaatteita sekä koiranherkkuja vauvanistuimeen. Veimme Sophian makuuhuoneeseen muutama tunti ennen kuin koirat tulivat kotiin. Ne tunnistivat Sofian tuoksun välittömästi ja suuntasivat heti hänen sitterilleen. Sinne laitetut herkut annoimme Rexille ja Banditille. Kun koirat olivat rauhoittuneet, toimme Sofian huoneeseen. Kaiken kaikkiaan kaikki meni todella hyvin ja koirat ovat hyvin suojelevaisia Sophiaa kohtaan.

Videolla koirat ovat hyvin innoissaan uudesta tulokkaasta, ja intoutuvat myös lipaisemaan vauvaa poskelta. Aihe on kirvoittanut asiallista keskustelua videon kommentoinnissa, sillä ihmiset ovat puolesta ja vastaan, saisiko koirien antaa olla ihokontaktissa vastasyntyneiden lasten kanssa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!