fbq
Kotimaa
17.06.2021 09:09
Teksti: Eetu Ampuja, Lahti|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld ja Seiskan arkisto
Mika Pohjonen ja Janne Ahonen
Ex-tangokuningas Mika Pohjosen jättiyllätys: Palkkasin Janne Ahosen!
Kotimaa
17.06.2021 09:09
Teksti: Eetu Ampuja, Lahti|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld ja Seiskan arkisto

Oopperalaulajana ja ex-tangokuninkaana tunnettu Mika Pohjonen, 47, on myös pesunkestävä autokauppias, joka laajentaa vauhdilla bisneksiään. Hän avaa ensi viikolla uudet tilat Lahden Launeelle valtakunnallisten autokauppaketjujen viereen.

Samalla myös Mikan autokauppa siirtyy fyysisesti isojen poikien sarjaan: valtavassa liikkeessä on pinta-alaa yli 900 neliötä. Ulkoa löytyy vielä 4000 neliötä lisää. Tilat ovat siis yli kolminkertaistuneet entisestä myymälästä.

– Tämä on pienyritykselle ihan älyttömän iso hyppy. Varsinkin kun ottaa huomioon, että toimimme ilman vuosikymmenten tuomaa miljoonakassaa, Mika selostaa Seiskalle.

Lue myös: Syttymissyy selvisi! Tangokuningas Mika Pohjosen koti tuhoutui tulipalossa Lahdessa: "Rakennan tähän uuden talon!"

Seiska osui oikeaan

Aiemmin Mika tahkosi autobisnestä apulaisenaan lähinnä vain puolisonsa Ulla Bürger. Massiivisten panostusten myötä henkilömäärä nousee kymmeneen. Yksi uusista työntekijöistä on Seiskan tietojen mukaan ex-mäkihyppääjä Janne Ahonen.

– Kun kerran kysyit, niin voin myöntää: kyllä! Pitää paikkansa, Mika naurahtaa.

– Meille hän ei ole vain kuningaskotka ja moninkertainen maailmanmestari, vaan ennen kaikkea työyhteisömme täysiverinen jäsen. Janne tulee tänne paljolti siksi, että meillä on oma porukka, jonka kanssa on kiva touhuta töitä.

Lue lisää Mikan laajenevasta autobisneksestä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »