fbq
Kotimaa
16.06.2021 20:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Ex on the Beach Suomi Iita Julia
EOTB-Julian ja Iitan kohuriidassa uusi käänne - oikeus hylkäsi syytteen!
Kotimaa
16.06.2021 20:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex on the Beach Suomen ensimmäiseltä kaudelta tutut Julia Aaltonen, 19, ja Iita Anttonen, 22, ovat ajautuneet niin pahaan riitaan, että sitä on puitu myös käräjäoikeudessa.

Riita sai alkunsa, kun Julia oli ostanut Iitalle puhelimen osamaksulla. Iita ei maksanut Julian mukaan laskuja ajoissa, saaden Julian pelkäämään luottotietojensa menettämistä. Tulehtunut tilanne äityi niin pahaksi, että Julia teki asiasta lopulta rikosilmoituksen asianimikkeellä petos.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Käräjäoikeuden toimittamista asiakirjoista selviää, että oikeus on hylännyt syytteen. Tuomio ei vielä ole lainvoimainen.

Asiakirjoissa mainitaan myös, että Julia on ilmoittanut olevansa tyytymätön päätökseen.

Seiskan tavoittama Julia on äärimmäisen pettynyt ratkaisusta.

- Mun mielestä syytteen hylkääminen on todella väärin. En ymmärrä ollenkaan miten ihmeessä oikeus pystyi katsomaan asiaa noin. Joudun siis itse maksamaan Iitan puhelimen, ja jään siitä 1500€ tappiolle, Julia harmittelee Seiskalle.

Lue myös: "V*tuttaa tällainen turha p*ska" EOTB-Julia turhautui oikeudenkäynnistä - Iitalta karu paljastus esitutkintavaiheesta!

Iita kertoo Seiskalle tienneensä alusta asti, että syyte hylättäisiin.

- Tosin somessa on paljon ihmisiä ketkä eivät minusta pidä, ja jotka päättelevät, että tämä päätös olisi jotenkin väärä. Mutta jos oikeudelta tulee päätös, että syyte hylätään, niin eiköhän se kerro enemmän koko jutusta, Iita toteaa.

Arkistovideo: Iita avoimena Ex on the Beach Suomen kuvauksista

Tästä on kyse

Ex on the Beach Suomen kulisseissa ystävystyneet kaunottaret muuttivat yhteen heti kuvausten päätyttyä. Yhteisasumista kesti noin kaksi kuukautta, kunnes saman katon alla asuminen kiristi välit ja johti muuttoon erilleen.

Kumpikin kertoi Seiskalle oman näkemyksensä puhelinhankinnasta alkaneesta kohuriidasta. 

- Käytiin yhdessä ostamassa minun luottotiedoillani uusi puheln Iitalle, koska hänen oma luurinsa oli mennyt rikki. Iita lupasi maksaa minulle kuukausittain luoton lyhennystä varten, Julia kertoi tuolloin.

Lue myös: EOTB-Julia aikoo hankkia itselleen uudet ja näyttävät silikonirinnat: "En halua luonnollista lopputulosta!"

Julian mukaan Iita ei maksanut laskuja ajoissa. Hän vaati tätä palauttamaan puhelimen, sillä erääntyneet laskut uhkasivat pilata Julian omat luottotiedot.

- Maksumuistutuksia alkoi tulla heti ensimmäisistä eristä, ja Iitalla oli todella paljon säätöä sen maksamisen kanssa. Järkyttävää selittelyä, syytti muun muassa omaa isäänsä siitä, ettei tämä ole maksanut Iitan laskuja.

Lue myös: Ex on the Beach Suomesta tutut Iita ja Julia käsittelevät kohuriitaansa käräjäoikeudessa tänään - näin kaunottaret kommentoivat oikeudenkäyntiä Seiskalle!

Julia oli pettynyt entisen ystävänsä toimintaan, ja heidän välinsä menivät kokonaan poikki.

- On ihan helvetin hyväksikäytetty olo. Olin hyvä ystävä, kun autoin häntä ostamaan uuden puhelimen. Todella typerä olo kun menin luottamaan Iitaan, ja nyt hän käytti minua hyväkseen, Julia totesi.

Julian mukaan Iita oli myös uhkaillut häntä. 

-  Iita päätti ryhtyä uhkailemaan sillä, että hän lähettäisi jotain porukkaa murtautumaan asuntooni, Julia sanoi.

Arkistovideo: Julia kertoo Ex on the Beach Suomen kuvauksista

IITA MYÖNSI TEHNEENSÄ VIRHEEN

Iita kertoi Seiskalle oman näkemyksensä riidasta. Hänen kertoi katuneensa lapsellista käytöstään, mutta väitti myös, ettei Julia olisi maksanut esimerkiksi vuokraa yhteiselon aikana. 

- Myönnän, että tein väärin, kun jätin laskut maksamatta. Koin kuitenkin, että se oli oikeutettua, koska Julia ei periaatteessa maksanut mitään yhteisistä kuluistamme, kun olimme vielä kämppiksiä. Tyhmänä kakarana mietin, että pidän puhelimen, koska olin elättänyt Juliaa keväällä tosi pitkään, Iita totesi tuolloin.

Lue myös: "Julia on uhkaillut minua" - Ex on The Beach -Iita kertoo oman näkemyksensä kohuriidasta Julian kanssa: "Olen kiitollinen, että hän teki minusta rikosilmoituksen!"

Iitan mukaan Julialla ei ollut varaa maksaa yhteisestä asunnostaan vuokraa. Iita väitti myös maksaneensa kaksikon kaikki kulut kevään aikana.

- Minä maksoin meidän ruuat ja kaikki ostokset, baari-illat ja kaiken muun paria hassua kauppareissua lukuun ottamatta. Julia ei maksanut minulle edes vuokraa, kun asuimme yhdessä! Julia oli luvannut maksaa minulle takaisin, kun hän saa omat raha-asiansa taas kuntoon.

Iita sanoi myös, että Julia olisi uhkaillut häntä. 

- Julian perhe on myös uhkaillut mua. En ole vastannut mitään niiden viesteihin tai puheluihin. 

- Julia on lähettänyt kuvia rappukäytävistä, kun hän ei edes tiedä missä asun. Että tuu alas selvittämään asiat. Ja sitten hän otti mun avomiehen mukaan tähän asiaan, ja sanoi, että "Onhan se sun mies aika paskahousu, kun hänkään ei tule alas selvittämään asioita. Kohta saatte puhua kyttien kanssa!"

Lue myös: Kuvat ei herkille! "Huulitäytteet ihan päin helvettiä" - EOTB-Julian kauneushoito meni pahasti pieleen: "Huuleni ovat pilalla!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IITA EVELIINA (@iit.a)