fbq
Uutiset
10.06.2020 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery Finland
Iita
"Julia on uhkaillut minua" - Ex on The Beach -Iita kertoo oman näkemyksensä kohuriidasta Julian kanssa: "Olen kiitollinen, että hän teki minusta rikosilmoituksen!"
Uutiset
10.06.2020 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery Finland

Seiska uutisoi toukokuun alussa, että Ex on the Beach Suomen Julian ja Iitan välit ovat menneet totaalisen poikki.

Seiska tavoitti tuolloin Julian, joka vahvisti, että hänen ja Iitan ystävyys oli vähintään katkolla, ellei tuhoutunut kokonaan.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Julia kertoi Seiskalle, että hän ja Iita asuivat yhdessä noin kahden kuukauden ajan kuvausten jälkeen. Julia sanoi auttaneensa Iitaa esimerkiksi hankkimaan uuden puhelimen.

- Käytiin yhdessä ostamassa minun luottotiedoillani uuden puhelimen Iitalle, koska sen oma luuri oli mennyt rikki. Iita lupasi minulle, että hän maksaisi minulle takaisin tietyn summan puhelimesta joka kuukausi, luottolyhennystä varten. 

Lue myös: Meno yltyy Ex on the Beach Suomessa! Julia, Iita ja Henrik ryhtyvät villiin kolmen kimppaan: "Se oli semmoinen dildojen Star Wars!"

Julian mukaan Iita ei maksanut laskuja ollenkaan, ja tämän seurauksena Julia pyysi saada puhelimen takaisin Iitalta. 

Julia väitti myös, että Iita on uhkaillut häntä. 

-  Iita päätti alkaa uhkailemaan mua sillä, että hän lähettää jotain porukkaa murtautumaan mun uuteen asuntoon. En ole kahteen viikkoon ollut kotona kun pelottaa, että joku murtautuu mun kotiin, Julia kertoi Seiskalle.

Julian mukaan Iita olisi ollut valmis maksamaan tuhansia euroja Julian pahoinpitelystä.

- Iita on tässä itse kussut elämänsä. Kuinka sekaisin ihminen voi olla, että palkkaa jotain ihmisiä mun perään pahoinpitelemään mut. Aion tehdä hänen uhkailuista ja muista teoista rikosilmoituksen, Julia sanoi haastattelussa Seiskalle. 

Lue myös: Poliisi etsintäkuulutti Ex on the Beach -Julian! Katso kuvat bileistä, jotka riistäytyivät käsistä!

"Myönnän omat virheeni"

Seiska tavoitti nyt Iitan, joka on palanut sosiaaliseen mediaan lyhyen tauon jälkeen. Hän kertoo katuvansa omaa lapsellista käytöstä.

- Olen pitänyt matalaa profiilia ja haluan nyt sanoa, miten asiat oikeasti ovat, Iita lausuu heti alkuun.

- Myönnän, että tein väärin, kun jätin laskut maksamatta. Mutta koin, että se oli oikeutettua, koska Julia ei periaatteessa maksanut mitään meidän yhteisistä kuluista, kun oltiin vielä kämppiksiä. Tyhmänä kakarana mietin, että mä pidän puhelimen, koska mä olin elättänyt Juliaa kevään aikana tosi pitkään.

Iitan mukaan Julialla ei ollut varaa maksaa yhteisestä asunnostaan vuokraa. Iita väittää myös maksaneensa kaksikon kaikki kulut kevään aikana.

- Minä maksoin meidän ruuat ja kaikki ostokset, baari-illat ja kaiken muun. Paria hassua kauppareissua lukuun ottamatta. Julia oli luvannut maksavansa minulle takaisin niistä kuluista, kun hän saa omat raha-asiat taas kuntoon. Julia ei maksanut minulle edes vuokraa, kun asuimme yhdessä!

Lue myös: Ikuinen porttikielto Air Francelle! Ex on the Beach Suomen Iita ja Julia pitivät lennolla - poliisi oli kentällä vastassa: Emme muistaakseni riehuneet koneessa 

"Julia lähti tosi yllättäen"

Iita väittää, ettei Julia uskaltanut kertoa hänelle haluavansa muuttaa pois asunnosta. Iita sanoo joutuneensa pulaan Julian lähdön jälkeen, sillä hänellä ei ollut varaa maksaa vuokraa niin isosta asunnosta yksin.

- Julia lähti tosi yllättäen ja keräsi sen kimpsut ja kampsut ja muutti pois. Siinä vaiheessa tajusin, että hän ei tule ikinä maksamaan minulle euroakaan. Luotin siihen, että Julia maksaa minulle takaisin, kun hän saa opiskelupaikan. Annoin tosi paljon ymmärrystä siihen, ettei hän pysty heti maksamaan minulle takaisin. 

Hän sanoo myös maksaneensa ensimmäisen puhelinlaskun Julialle ajoissa.

- Maksoin ensimmäisen laskun kaksi viikkoa ennen eräpäivää. En ole missään vaiheessa ollut Julialle velkaa mitään, vaan hän on minulle velkaa isoja summia rahaa!

Ex on the Beach Suomi
Julian ja Iitan ystävyys sai alkunsa Ex on the Beach Suomen kuvausten aikana.

"Julia on uhkaillut minua"

Iita toteaa myös, että Julian väitteet pahoinpitelyuhkailusta eivät pidä paikkansa.

- Se on ihan paskapuhetta. En ole luvannut kenellekään rahaa siitä, että Juliaa pahoinpideltäisiin! Minut lomautettiin kevään aikana koronan takia, niin miten ihmeessä minulla olisi ollut edes varaa maksaa tuhansia euroja siitä, että jotkut mun "tutut" menisivät hakkaamaan hänet. Tämä on niin absurdi asia, miksi jonkun olisi edes tarvinnut mennä sen perään?!

- Julian perhe on myös uhkaillut mua. En ole vastannut mitään niiden viesteihin tai puheluihin. 

- Julia on lähettänyt kuvia rappukäytävistä, kun hän ei edes tiedä missä asun. Että tuu alas selvittämään asiat. Ja sitten hän otti mun avomiehen mukaan tähän asiaan, ja sanoi että "onhan se sun mies aika paskahousu kun hänkään ei tule alas selvittämään asioita. Kohta saatte puhua kyttien kanssa!"

Iita kertoo olevansa iloinen siitä, että Julia on tehnyt hänestä rikosilmoituksen.

- Olen kiitollinen, että Julia teki rikosilmoituksen, niin voidaan sitten oikeasti käydä näitä asioita läpi myös virallisesti. 

Ex on the Beach Suomi
Iitan ja Julian välit menivät totaalisen poikki ohjelman jälkeen.

Säätelyä eksien kanssa

Iitan mielestä Julia on muuttunut radikaalisti sen jälkeen, kun hän muutti omaan asuntoonsa.

- Hän pyörii nykyään mun exien kanssa, ja vissiin säätää yhden niistä kanssa.

Iita myöntää olleensa aiemmin itse sekaantunut päihteisiin. Hänellä oli aikaisemmin muun muassa resepti rauhoittaviin. 

- Olen nyt ollut selvinpäin yli kuukauden. Olen hommannut töitä ja saanut elämäni kuntoon. 

Iita toivoo nyt, että Julia saisi omat asiansa kuntoon, ja että he pystyisivät rauhallisesti selvittämään riitansa viranomaisten avulla.

- Toivottavasti Julia oppii virheistään jonain kauniina päivänä, Iita toteaa.

Katso Iitan videohaastattelu EOTB:n pressitilaisuudesta!

 

Katso Julian videohaastattelu EOTB:n pressitilaisuudesta!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »