fbq
Uutiset
13.11.2020 20:20
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi
Julia Aaltonen
Kuvat ei herkille! "Huulitäytteet ihan päin helvettiä" - EOTB-Julian kauneushoito meni pahasti pieleen: "Huuleni ovat pilalla!"
Uutiset
13.11.2020 20:20
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi

Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-sarjasta julkisuuteen noussut Julia Aaltonen, 19, koki marraskuussa ison sokin. Tosi-tv-kaunotar huomasi yllättäen, että hänen huulitäytteensä eivät näyttäneet enää normaalilta.

Julia kertoo Seiskan haastattelussa, että hänen seuraajat huomasivat asian.

- Sain viestejä siitä, että huuleni olivat muuttuneet ja ihmiset olivat huolestuneita. Olen avoimesti näyttänyt ja kertonut seuraajilleni huulitäytteistäni.

- Huomasin siinä vaiheessa itsekin, etteivät huuleni enää näyttäneet kauniilta. 

Lue myös: "En ole seksilelu tai mälliämpäri" - Ex on the Beach -sarjassa kimppakivaa harrastanut Julia hukkuu miesten himoviesteihin!

Julia
Tältä Julian huulet näyttävät tällä hetkellä.

 

Julia
Julia kertoo huultensa tuntuvan epätasaisilta. - Huomasin möykkyjä sekä epätasaisuutta niissä, Julia sanoo.

"Barbie-look"

Julia kävi ensimmäistä kertaa laittamassa täytettä huuliinsa 18-vuotiaana. 

- Tavoitteena on aina ollut semmoinen hyvännäköinen lopputulos, joka näyttääkin siltä, että olen laittautunut. Sellainen "Barbie-look" on mielestäni hyvännäköinen enkä välitä siitä, huomaavatko ihmiset, että minulla on täyteainetta huulissa tai kasvoissa.

Julia ei siis ollut poistanut vanhoja täyteaineita hoitojen välissä.

- Haluan muistuttaa ihmisiä siitä, että on todella tärkeää tietää, mitä on tekemässä, kun laittaa täyteaineita kasvoihin ja huuliin. Kavereideni mukaan se kyseinen aine, jota kotilaittaja käytti, on todella huonolaatuista. 

Lue myös: Seuraavaksi aikuisviihdettä? Ex on the Beach -Julia paljastaa, millaista oli harrastaa seksiä tv:ssä - "Minulta halutaan nyt kotipornoa!"

Julia
Julia ennen täyteaineiden laittamista.
Julia
Julian huulet ilman täyteaineita.
Julia
Tältä Julian huulet näyttivät ensimmäisen täyttökerran jälkeen.
Julia
Tältä Julian huulet näyttivät ensimmäisen täyttökerran jälkeen.

"Huulitäytteet ihan päin helvettiä"

Julian mielestä huulitäytteiden laitto meni pieleen hänen käytyään erään kotilaittajan luona. 

Hän muistelee käyneensä laittamassa täytettä huuliinsa maaliskuussa. 

- Kävin kotilaittajan luona. Hän halusi lisää näkyvyyttä ja asiakkaita, joten tein sen yhteistyönä hänen kanssa. Laiton jälkeen huomasin, että huulitäytteet olivat ihan päin helvettiä. Ne olivat todella epätasaiset ja huuliini oli ilmestynyt semmoisia möykkyjä, Julia kertoo Seiskalle.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Julia
Nämä huulitäytteet eivät miellyttäneet Juliaa. - Laiton jälkeen huomasin, että huulitäytteet oli ihan päin helvettiä.
Julia

Korjaustäyttö 

Lopputulos ei miellyttänyt Juliaa, joten hän kävi korjaamassa täytteitä ennen kesän alkua.

- Se kotilaittaja pilasi mun huulet. Kävin korjaustäytössä toisen laittajan luona sen jälkeen ja olin tyytyväinen lopputulokseen, Julia muistelee. 

Julian huulet turposivat rajusti laiton jälkeen. Turvotus laski kuitenkin paranemisvaiheen jälkeen, joka kesti noin kaksi viikkoa. 

Lue myös: Meno yltyy Ex on the Beach Suomessa! Julia, Iita ja Henrik ryhtyvät villiin kolmen kimppaan: "Se oli semmoinen dildojen Star Wars!"

Julia
Julian huulet korjaustäytön jälkeen.
Julia
Julia korjaustäytön jälkeen.

Levisivätkö huulitäytteet?

Marraskuussa Julian seuraajat huomauttivat Juliaa hänen huultensa muodosta. 

- Huomasin, että huulet näyttävät erilaisilta. Myös muut naiset, joilla oli samanlaisia kokemuksia huulitäytteistä, laittoivat minulle viestiä. Heidän mukaansa näyttää siltä, että täytteet ovat levinneet huulista. 

Julia huomauttaa kuitenkin olevansa vielä epävarma siitä, mitä huulitäytteille on tapahtunut.

- Olen varannut ajan konsultaatioon, jossa saan lisätietoja tästä, ja voin tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet. Voi olla, että vanhat täytteet ovat levinneet uusien täyttöaineiden myötä. En vielä tiedä tarkalleen, mitä on käynyt, se selviää sitten.

Huolestunut Julia ei tällä hetkellä mielellään näyttäydy julkisilla paikoilla.

- Kyllähän se vaikuttaa mun itsetuntooni, kasvoni ovat kuitenkin tärkeä asia minulle. Varmasti monelle muillekin naiselle kasvot ovat yksi tärkeimpiä asioita ulkonäössä. Pysyttelen mieluummin tällä hetkellä kotona, Julia kertoo.