Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Uutiset | 06.05.2020 21:00

Julia ja Iita ystävystyivät Ex on the Beach Suomi -ohjelman kuvausten aikana. Ystävyys jatkui myös kotiinpaluun jälkeen. Seiska uutisoi kevättalvella kaverusten saaneen porttikiellot Air Francen koneisiin, sillä paluumatka Karibialta sujui äänekkäästi tissutellen. Tämä oli vasta alkua. 

Ikuinen porttikielto Air Francelle! Ex on the Beach Suomen Iita ja Julia pitivät lennolla - poliisi oli kentällä vastassa: Emme muistaakseni riehuneet koneessa 

EOTB
Iita ja Julia kuuluivat Ex on the Beach Suomen alkuperäiskokoonpanoon.

Ex-kämppikset

Seiskan tietojen Julian ja Iitan välit ovat menneet totaalisen poikki. Seiska tavoitti Julian, joka vahvistaa että hänen ja Iitan ystävyys on vähintään katkolla, ellei tuhoutunut kokonaan.

- Emme ole enää väleissä. Iita on tehnyt semmoisia asioita, mitä en voi enää hyväksyä!

Julia kertoo, että hän ja Iita asuivat yhdessä noin kahden kuukauden ajan kuvausten jälkeen. Julia kertoo auttaneensa esimerkiksi Iitaa hankkimaan uuden puhelimen.

- Käytiin yhdessä ostamassa minun luottotiedoillani uuden puhelimen Iitalle, koska sen oma luuri oli mennyt rikki. Iita lupasi minulle, että hän maksaisi minulle takaisin tietyn summan puhelimesta joka kuukausi, luottolyhennystä varten. 

"Järkyttävää syyttelyä"

Julia paljastaa, että Iitasta paljastui ongelmallinen puoli heti ensimmäisen vuokralaskun saapumisen jälkeen.

- Sitten heti ensimmäisistä laskuista alkoi tulemaan maksumuistutuksia, ja Iitalla oli todella paljon säätöä sen maksamisen kanssa. Järkyttävää selittelyä, syytti muun muassa omaa isäänsä siitä että hän ei ole maksanut Iitan laskuja.

- Muutin helvettiin siitä meidän yhteisestä asunnosta kun en jaksanut katsoa tuollaista enää. Mitä siinä jos elämäänsä haluaa pilata, mut mun elämää toi muija ei pilaa!

Julia on vaatinut Iitaa palauttamaan hänen nimiinsä hankitun puhelimen. Erääntyvät laskut pitäisi maksaa, ennen kuin niistä tulee lisää ongelmia. 

- Haluan pitää omat luottotietoni kunnossa!

Meno yltyy Ex on the Beach Suomessa! Julia, Iita ja Henrik ryhtyvät villiin kolmen kimppaan: "Se oli semmoinen dildojen Star Wars!"

EOTB
Julia ja Iita ystävystyivät Ex on the Beach Suomen kuvausten aikana.

Harkitsee rikosilmoitusta 

Julian mukaan Iita on myös uhkaillut häntä. 

-  Iita päätti alkaa uhkailemaan mua sillä, että hän lähettää jotain porukkaa murtautumaan mun uuteen asuntoon. En ole kahteen viikkoon ollut kotona kun pelottaa että joku murtautuu mun kotiin!

Järkyttynyt Julia kertoo myös siitä, miten huolestunut sukulainen oli äskettäin ottanut häneen yhteyttä.

- Mun täti soitti minulle myös vähän aikaa sitten, ja kertoi että hän oli kuullut kyliltä semmoisia huhuja että Iita olisi valmis maksamaan tuhansia euroja siitä että joku porukka tulee hakkaamaan minut!

- Iita on tässä itse kussut elämänsä. Kuinka sekaisin ihminen voi olla että palkkaa jotain ihmisiä mun perään pahoinpitelemään mut. Aion tehdä hänen uhkailuista ja muista teoista rikosilmoituksen! 

Poliisi etsintäkuulutti Ex on the Beach -Julian! Katso kuvat bileistä, jotka riistäytyivät käsistä!

"Hyväksikäytetty olo"

Julian mukaan oli järkyttävää kokea miten läheisestä ystävästä voi paljastua aivan uusia puolia.

-  En kuvausten aikana olisi uskonut että se on noin rappiolla koko akka! Huomasin sen oikean luonteen kun oltiin asuttu vähän aikaa yhdessä. Iita koitti saada mut mukaan sen huume-touhuihin mutta päätin että minä en omaa elämääni pilaa!

- On ihan helvetin hyväksikäytetty olo. Olin sen hyvä ystävä kun autoin häntä ostamaan uuden puhelimen. Todella typerä olo kun menin luottamaan Iitaan ja nyt hän käytti minua hyväkseen.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery Finland
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!