fbq
Helmi Loukasmäki ja Danny

Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

Yksi koronakesän kohutuimmista tapauksista oli Dannyn ja nuoren mysteeriblondin kesänvietto Raumalla laulajan kesähuvilalla. Veronmaksajia valtavasti kiinnostanut tapaus valottui, kun Seiska julkaisi ensimmäisenä mediana musiikkineuvoksen ja kaunottaren yhteishaastattelun.

Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

Kävi ilmi, että 19-vuotias Helmi Loukasmäki oli ollut lähes koko suven ainutlaatuisessa avustajasuhteessa Dannyn kanssa. Kaksikon tiet eivät kuitenkaan erkaantuneet syksyn tullen, vaikka Helmin piti palata kotikonnuilleen Pohjanmaalle.

– Tämä nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään.
– Tämä nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään, Danny kertoo Seiskalle.

– Se on aivan totta! Kävimme Helmin kanssa syksyllä varmaankin kuusi kertaa täällä Kirkkonummen Prismassa, ja niistä kerroista neljä taisi päätyä lehtenne Kääk-palstalle, Danny nauraa kotonaan Kirkkonummella – Helmi rinnallaan.

Shoppailua marketissa! Dannyn, 77, avustajakaunotar Helmi Loukasmäki, 19, käänsi katseita Kirkkonummella – kuva!

Vielä kesällä tilanne oli se, että Helmi oli Raumalla ennen kaikkea auttaakseen Dannya ja tämän työryhmää päivittäisissä askareissa. Enää kyse ei kuitenkaan ole ammatillisesta suhteesta: Danny korostaa Helmin avustajapestin päättyneen kesähuvilalle.

Yllätysratkaisu! Helmi Loukasmäki, 19, palasi äkillisesti Dannyn, 77, luo – musiikkineuvos majoitti Kirkkonummelle!

Silti upea vaaleaverikkö on viettänyt valtaosan syksystä ja alkutalvesta musiikkineuvoksen kivitalossa. Jollei kerran kyse ole ammatillisesta suhteesta, niin mistä sitten?

Danny pohtii kysymystä pitkään ja antaa sitten tarkkaan harkitun vastauksen.

– Tapani elää on sellainen, että lähes kaikki ihmissuhteeni ovat hyvin pitkäaikaisia. Sihteerinikin on ollut palkkalistoillani 54 vuotta. Yritän aina rakentaa ihmissuhteista elinikäisiä tai ainakin mahdollisimman pitkiä, Danny muotoilee.

– Ilokseni Helmi on liittynyt tähän joukkoon. Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni.

TILAA SEISKA TÄSTÄ!