fbq
Uutiset
20.08.2020 06:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Helmi Loukasmäki ja Danny
Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”
Uutiset
20.08.2020 06:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Yksi kotimaisen viihdekentän kuumimpia polttopisteitä on osunut kuluneena kesänä eräälle raumalaiselle rantatontille. Siellä majaansa on pitänyt kaksikko, jonka pienimmätkin liikkeet ovat kiinnostaneet kansalaisia suorastaan suunnattomasti.

Seiskan paljastettua kesäkuun alussa musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen noutaneen Raumalla mysteeriblondin kyytiinsä, ei mikään ole ollut entisensä. Nainen ei nimittäin ollut Erika Vikman, vaan joku toinen huomattavan hyvännäköiseksi luonnehdittu vaaleaverikkö.

Lue myös: Missä Erika Vikman?! Kulmakarvat kohosivat Raumalla: Danny piilotteli "huomattavan hyvännäköistä" mysteeriblondia – kuvat Seiskassa!

Lue tämäkin: Kuvat julki! Kuka tämä mysteeriblondi oikein on?! Danny kyyditsi öky-Mersullaan renkaat ulvoen huomattavan hyvännäköistä kaunotarta - "Ei ollut Erika Vikman"

Väsymätön arvuuttelu loppui viimein toissa viikolla, kun Ilkka-Pohjalainen -lehti paljasti mysteeriblondin henkilöllisyyden. Nyt 19-vuotias kaunotar antaa haastattelun Seiskalle.

– Hei vain! Olen Helmi Loukasmäki, tämän kevään ylioppilas Ilmajoelta. 

Helmi hakee hieman sanojaan reportterin kysyessä, miltä pitkä kuuma kesä Dannyn merenrantahuvilalla on hänestä kaikkinensa tuntunut.

– On ollut kyllä tosi kivaa. Olen oppinut ja nähnyt paljon kaikenlaista. Ja onhan sitä myös tavallaan yllättynyt, kun on pikkutytöstä asti kuunnellut Dannyn musiikkia ja nyt sitten olenkin yhtäkkiä täällä… Onhan se outoa, mutta myös tosi ihanaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paras auto?!🔥🤩 #uusimaailma#rohkeus#lifegoals#personalgrowth#happiness#mercedesbenz#mersu#johtotähti

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on

 

Lue Dannyn ja Helmin ensimmäinen yhteishaastattelu ja katso kaikki kuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »