fbq
Uutiset
22.09.2020 09:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto, lukijan kuva ja Dannyn albumi
Danny ja Helmi Loukasmäki
Shoppailua marketissa! Dannyn, 77, avustajakaunotar Helmi Loukasmäki, 19, käänsi katseita Kirkkonummella – kuva!
Uutiset
22.09.2020 09:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto, lukijan kuva ja Dannyn albumi

Toissa viikolla ilmestynyt Seiska paljasti taustoja Dannyn ja Erika Vikmanin erosta. Yksi Suomen seuratuimmista pariskunnista julkaisi hiljattain tiedotteen parisuhteensa päättymisestä, mutta ilmeisesti ainakaan Danny ei enää ryve erotuskissa.

Lue myös: Erika Vikmanin kesäteatteripesti rikkoi kohusuhteen! Danny avautuu eroon johtaneista tapahtumista: Erika alkoi muuttua etäiseksi!

– Ei hän tuskaiselta kyllä näyttänyt! Iso D tuli nimittäin Helmin kanssa meikäläistä vastaan Kirkkonummen Prismassa vain päivä sen jälkeen, kun Danny ja Erika olivat kertoneet erostaan. Itse asiassa Danny näytti ennemminkin onnelliselta, Seiskalle kerrotaan.

– Ja Helmi taas näytti niin hyvältä, että kelpuuttaisin hänet koska vain omaksi tyttöystäväkseni. Siro ja hento nainen, jolla on poikkeuksellisen kauniit kasvot.

Lue myös: Dannyn, 77, nuori avustaja Helmi, 19, poseeraa pakarat kohti kameraa erittäin kireissä minishortseissa – ”Noh, tykkään näyttää hyvältä ja sopivan seksikkäältä”

Kestotilaajamme häikäistyi Helmin kauneudesta. Nuori kaunotar teki kauppaostoksia Dannyn lähimarketissa.
Kestotilaajamme häikäistyi Helmin kauneudesta. Nuori kaunotar teki kauppaostoksia Dannyn lähimarketissa.

Pikainen paluu yhteen

Satavarma näköhavainto on sikäli yllättävä, että Etelä-Pohjanmaan Ilmajoella asuvan Helmi Loukasmäen piti palata Dannyn luo vasta aikaisintaan ensi kesänä. Ja silloinkin ainutlaatuisen avustajasuhteen oli määrä jatkua Iso D:n kesähuvilalla Raumalla, ei Kirkkonummella.

Seiskan tavoittama Iso D myöntää taannoisen Prisma-reissun todenperäisyyden.

– Se pitää paikkansa. Hain Helmin toissa sunnuntaina Helsingin linja-autoasemalta ja toin hänet tänne Kirkkonummelle, koska olimme menossa seuraavana keskiviikkona ensimmäistä kertaa levytysstudioon Lahteen, musiikkineuvos selittää.

Lue myös: Helmi Loukasmäki, 19, levytysstudioon! Näin Danny, 77, selittää nuoren kaunottaren majoittumista luonaan!

Onko Helmi nyt siis yöpynyt myös Kirkkonummen lukaalissasi?

– Joo… Kyllä hän on. Olen kutsunut hänet tänne vieraakseni.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »