Anna Hanski ryhtyi ravintolayrittäjäksi ilman kokemusta – ”Pitää hymyillä, vaikka jokin ottaisikin päähän”

Annan vastuulla Konnustuvassa on ohjelmisto, mutta ei pitkän linjan viihdetaiteilija ole karsastanut muitakaan rooleja.
Leppävirran idyllisessä kanavamiljöössä voi aistia historian havinaa 1800-luvulta saakka. Pauhaavien koskien ja kolmen eri aikakausilta olevan kanavan tuntumassa on kesäravintola Konnustupa. Vanhaan uittotupaan perustetun ravintolan pihapiirissä Seiskan reportteria tervehtii Anna Hanski, 52, yksi paikan nykyisistä viidestä omistajasta.
Lue lisää: Anna Hanskin villit vuodet alkoivat: pyörittää sinkkuna ravintolaa
Annan vastuulla Konnustuvassa on ohjelmisto, mutta ei pitkän linjan viihdetaiteilija ole karsastanut muitakaan rooleja.
– Kaikkea on saanut tehdä. Ei siitä tule mitään, jos yksi jäisi pyörittelemään kuitteja. Kaikkeen pitää tarttua, missä apua tarvitaan, vessaharjasta katon putsaukseen ja kaikkea siltä väliltä. Pitää paistaa keittiössä muikkuja ja munkkeja, Anna sanoo.

Lue lisää: Anna Hanskin keikkamuisto: Saavuin poliisisaattueessa
Hänellä ei ollut entuudestaan kokemusta ravintola- eikä asiakaspalvelutyöstäkään, mutta hän on nauttinut niistä.
– Asiakaspalvelutyössä on paljon samaa kuin esiintymisessä. Ollaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja luodaan viihtyvyyttä. Pitää hymyillä, vaikka jokin ottaisikin päähän.