Katso videot!

Aki Manninen kertoo pyytäneensä vaimoltaan anteeksi jättikohun seurauksena - Aleksi Valavuori täräyttää: "Sinä et ole tehnyt mitään väärin!"

Kotimaa | 20.03.2021 14:43

Kunto-ohjaaja Aki Mannisen ympärillä kuohuva somekohu on yksi tämän viikon puhutuimmista aiheista.

Kolmantena Selviytyjät Suomi -sarjasta ulos äänestetty Aki laukoi pudotuksensa jälkeen kommentteja Selviytyjät Extrassa, jotka on tulkittu sovinistisiksi. 

- Onko sitten niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille. Tietenkään minun ei tarvitse antaa, koska minulla on kaunis vaimo kotona. En näe muita naisia sillä tavalla kuin muut miehet. Naiset kun ovat leirissä, ei siitä tule koskaan hyvää soppaa. Pitää olla joukko miehiä! Aki kommentoi ohjelmassa pilke silmäkulmassaan.

Lue myös: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Kunto-ohjaaja sai jakson jälkeen runsaasti palautetta somessa. Ihmiset syyttivät Akia naisvihasta suositussa Jodel-keskustelusovelluksessa. 

Lisäksi Akin Instagram-tilille ilmestyi tuhansia vihamielisiä kommentteja. Monet julkkikset ovat ottaneet kantaa kohuun.

Lue myös: Kohu Aki Mannisen ympärillä kasvaa: veti juontaja Alma Hätösen mukaan - nyt älähti Roope Salminen! "Toivon, että menet nukkumaan ja voit aamulla paremmin"

"Pyysin vaimoltani anteeksi"

Aki vieraili Aleksi Valavuoren suositussa Valavuori LIVE -ohjelmassa torstaina (19.3.). Aki kertoi vetäytyneensä mökille ystävänsä kanssa rauhoittumaan viikonlopuksi. 

Lue lisää: Kimmo Vehviläinen ajautui rajuun sanasotaan somevaikuttajan kanssa – rikkoi hiljaisuuden Aki Mannisen kohusta: ”Ei Akilla ole valtaa mihinkään – Akin elämässä naisilla on kaikki valta!”

- Kysyin vaimolta, että onko ok, että Aki Manninen lähtee vetämään vähän happea. Vaimo sanoi, että ymmärtää täysin. 

- Ehkä vaikein asia minkä tänään tein joka vetää vieläkin herkäksi oli se, kun aamulla halasin vaimoani ja sanoin, että "Anna mulle anteeksi mitä mä olen saanut meidän perheelle aikaan, anna mulle anteeksi"

- Siis sä pyysit sun vaimolta anteeksi? Aleksi tarkensi. 

- Nimenomaan, että mun perhe saa tämmöisen kohun takia kokea niin järkyttäviä asioita. 

Aleksin mielestä ele oli hieno.

- Ainut mikä minua askarruttaa tässä on se, että mitä sä käytännössä pyysit anteeksi? Siltä puolelta mistä minä katson tilannetta, niin sä et ole tehnyt mitään väärin! Aleksi totesi

- En olekaan, pitää paikkansa. Koska pyysin vaimoltani anteeksi sitä mitä se mun tilanne ja sanomiset ovat aiheuttaneet mediassa, Aki vastasi.

Lue myös: Perhettä uhkailtu! Aki Mannisen ympärillä pyörivä kohu oli liikaa: Rita Niemi-Manninen avautuu tunteistaan itkuisena

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!